Zonder gevaar de zon in!

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-solarium44-image

De lijn Solarium omvat alle nodige producten om ons favoriete hemellichaam zonder schroom te benaderen.

Solarium Sun Boom verleent alle huidtypes een prachtige bruine kleur. De huid wordt voorbereid op zijn blootstelling aan de zon en verwerft een intens mooie teint. Het product bevat tyrosine en riboflavine om het bruinen te bevorderen en het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid te stimuleren. Verder ook jojoba- en avocado-olie, vitamine E en tot slot tea tree-olie om de veroudering tegen te gaan.

Na het zonnebaden is Solarium Sun After aangewezen. De huid wordt gehydrateerd en verfrist en voelt opnieuw comfortabel aan. De voornaamste ingrediënten zijn vruchtvleesextract van zoete sinaasappel om de tyrosinesynthese en dus ook de melanineproductie te bevorderen, erwtenextract om de elasticiteit van de huid te verhogen en ze te beschermen tegen uv-stralen en vervuiling, en tot slot hyaluronzuur en aloë vera, naast panthenol en allantoïne.

Solarium Sun Good is een brede waaier van producten voor gelaat en lichaam. De gelaatsproducten spitsen zich toe op het behoud van de jeugd, pigmentvlekken, bescherming van gevoelige zones en de gevoelige huid in het algemeen. De voornaamste werkstoffen zijn een extract van koolzaad dat de melaninesynthese regelt, naast Phy Saccharide AG dat de huidbarrière versterkt en de huid soepel en jeugdig houdt, zodat ze prachtig bruint.

Solarium Sun Good Tattoo Protection beschermt niet alleen de kleur maar ook de glans van tatoeages bij intensief gebruik!

www.procosmetics.be/nl/home

 

0
Share This