Zachte handen … natuurlijk!

Mandarin & Rose Hand Wash van Monu, geschikt voor alle huidtypes, reinigt en verfrist de handen. In contact met water verandert het in een verzachtend schuim met de stimulerende geur van etherische oliën van limoen, mandarijn en roos.

pro-esthetic-produit-face-news-Monu-Mandarin-&-Rose-Hand-Wash-th

Werkzame bestanddelen:

Koper en magnesium bevorderen de synthese van ATP, keratine en collageen. De sporenelementen ondersteunen de celenergie, stimuleren de regeneratie en herstellen de vitaliteit en frisheid van de huid.

Etherische mandarijnolie: de zachte kalmerende olie heeft een zoete fruitgeur. Mandarijn is ook geschikt om aan te wenden in massageproducten tegen vochtretentie.

Oligosaccharidencomplex: het natuurlijk afgeleide suikercomplex werkt als een prebioticum. Het is zacht en compatibel met de huid. Het stimuleert de beschermende microflora die de immuniteit van de huid versterkt. Het helpt de epidermale barrièrefunctie in stand te houden en bevordert de vitaliteit van de huid.

Etherische rozenolie: deze bijzondere olie heeft een lichte bloemengeur die op de stemming inwerkt. Zij wordt aangewend in verzorgingen voor de gevoelige huid. Een kleine hoeveelheid volstaat, want de geur is intens.

Een van de grootste troeven van het merk is dat het geen SLS in zijn producten verwerkt. De gelaatsreinigers bevatten zacht schuimende componenten die een aangename gel vormen.

http://www.procosmetics.be/nl/monu-skin-care

Catherine Portevin

0
Share This