Wou je graag een diamant winnen?

CATHERINE PORTEVIN

De lijn ‘Diamant’ van Bernard Cassière is opgevat als een juweel: verrijkt met diamantpoeder en witteparelextract voor een mooie, stralende teint.

Ter gelegenheid van de grote lancering zijn er 3 echte diamanten te winnen en 20 Sérums Régénérant Diamant. Gewoon even krassen over de drie symbolen op het kaartje in de verpakking van de Crème om te zien of je gewonnen hebt …

De Crème Anti-âge Globale Diamant heeft een viervoudige werking: hij versoepelt de weefsels en vult de vochtvoorraad van de rijpere huid aan; een ingekapseld aminozuur verzacht de diepere rimpels door de nodige lipiden aan te voeren en beperkt het glycatieproces van de elastische vezels – zo blijven ook de steunweefsels langer stevig en intact; pigmentvlekken nemen af en de celvernieuwing verloopt vlotter.

De Crème Anti-âge Contour Yeux Diamant, verrijkt met natriumhyaluronaat, helpt fijne lijntjes rond de ogen glad te strijken en te minimaliseren door vocht toe te dienen. De actieve bestanddelen verlenen een cosmetische lift aan uitgezakte bovenste oogleden, elimineren donkere kringen en strijken kraaienpootjes glad.

Het Sérum Régénérant Diamant, afgeleid van een herstellende formule die wordt toegediend na cosmetische ingrepen, is verrijkt met allantoïne om de rijpere huid te regenereren, te verzachten en comfort te bieden. Andere activa herstellen en hydrateren, geven de natuurlijke herstelmechanismen een boost en verfrissen de teint.

www.bernardcassiere.be/

0
Share This