Winters lekkers

Hygge, Lagom … Scandinavische trends zijn in. Zelfs in de badkamer, waar ze ons doen teruggrijpen naar eenvoudige dingen en ons meer bepaald natuurlijke en ouderwetse ingrediënten laten herontdekken.

pro-esthetic-produit-body-newsnouvelle-gamme-corps-Bernard-Cassiere-th

Frisson de Laponie, de nieuwe bodylijn van Bernard Cassière, omvat 2 verzorgingsproducten die mikken op de weldaden van honing om onze huid zacht en comfortabel te houden in hartje winter. Met prettig aanvoelende texturen en verslavende geuren is de zintuiglijke ervaring compleet.

Het geheim van een zachte en soepele huid? Een scrub natuurlijk, ook in de winter! We durven het wel eens vergeten zodra de temperaturen naar beneden duikelen, maar scrubben blijft essentieel voor een betere penetratie van de lipideaanvullende bestanddelen in een crème.

De acaciahoning en suikerkorrels van de Gommage Miel & Sucre zijn onovertroffen voor het elimineren van dode huidcellen. Zo maken ze de lichaamshuid weer zacht en soepel, precies wat ze nodig heeft. De heerlijk zoete geur brengt rust en sereniteit.

De Baume Super-Nourrissant Corps au Miel bereikt een perfecte balans tussen een snelle absorptie en supervoedende kracht. Het natuurlijke recept, rijk en smeuïg, bevat het beste uit de bijenkorf (acaciahoning, koninginnenbrood en propolis) en precies de juiste hoeveelheid galamboter (25% geconcentreerd) om de huid intens te voeden zonder een plakkerig spoor achter te laten.

www.bernardcassiere.be/

Catherine Portevin

0
Share This