Toppunt van anti-aging!

De combinatie van de 3 fasen van Clife 21® van Mary H maakt dit apparaat tot de best denkbare bondgenoot in de strijd tegen de tijd. Verstevigen, stimuleren, verbeteren van de textuur en kleur van de huid – hij pakt het allemaal even efficiënt aan.

pro-esthetic-produit-body-MaryH-Clife21-th

De behandeling omvat 3 componenten:

  • Microstromen stimuleren het water in de diepe huidlagen en versnellen de proliferatie van de fibroblasten die collageen aanmaken.
  • PH 21 maakt de weefsels meer doorlaatbaar voor de werkzame stoffen in de verzorgingsproducten van de lijnen 21 Cosmétique en 21 Mila.
  • De radiofrequentie straalt een aangename warmte uit die de organisatie van de collageenvezels verbetert en de huid strakker en gladder maakt.

Deze verzorging wordt verstrekt met behulp van een intelligent hulpstuk dat de huidreacties detecteert en de intensiteit van de verschillende behandelingsfasen verhoogt zodra de geprogrammeerde sterktegraad niet meer volstaat.
De behandeling is volstrekt pijnloos. Dankzij deze technieken wordt het collageen niet invasief in het lichaam gebracht maar door het lichaam zelfgeproduceerd.

Gelaatsbehandelingen:
– Versteviging van de weefsels
– Vermindering van rimpels, wallen en donkere kringen
– Verhoging van de spierspanning
– Verkleuring tegengaan

Lichaamsbehandelingen:
– Versteviging van de weefsels (borsten en billen)
– Verbetering van de lymfecirculatie
– Eliminatie van plaatselijke cellulitis
– Vermindering van plaatselijke vetophopingen
– Activering van de microcirculatie
– Efficiënt tegen striae

http://www.maryh-vip.com/?lang=nl

Catherine Portevin

0
Share This