Special body 4-in-1

CATHERINE PORTEVIN

New Esthetic

Zijn uw cliënten op zoek naar oplossingen om hun silhouet te verstevigen, een weinig fraaie cellulitis weg te werken of opnieuw een gladde, stevige huid te krijgen? Dit alles zonder chirurgie? Stel ze dan een nieuw gamma lichaamsverzorging voor met onmiddellijke, duurzame resultaten.

U hoeft niet meer te investeren in een hele reeks machines. Want ‘BodyConcept’ verzamelt het beste van alle vermageringstechnologieën: cryolipolyse, lipocavitatie, radiofrequentie en lipolaser.

Apart of gecombineerd maken deze 4 technologieën verscheidene behandelingen mogelijk om te vermageren en cellulitis of huidverslapping te bestrijden. Dit is meer dan een platform, het is een totaalconcept voor een complete behandeling van het silhouet.

Kom al deze technologieën ontdekken en uitproberen in de meer dan 250 m² grote New Esthetic-showroom in Waver. In deze nieuwe ruimte speciaal voor professionals kunt u de toestellen bekijken en echt uitproberen (testcabines). Reserveer nu uw BodyConcept-test en neem contact op met New Esthetic: info@new-esthetic.com of tel.: 0470.185/485

Voor instant rendabiliteit pakt New Esthetic ook uit met een aantal financierings- en huuroplossingen.

www.new-esthetic.com

0
Share This