Regenererende tweede huid

Natuurlijke materialen lenen zich uitstekend voor de ontwikkeling van nieuwe behandelingsmethoden in de cosmetische en medische industrie.

pro-esthetic-produit-face-Super-Vitalizing-Biocellulose-Mask-Dr-Med-Christine-Schrammek-th

Biocellulose, een natuurlijke vezel die in de geneeskunde wordt gebruikt om de huid te herstellen bij brandwonden, is uitermate efficiënt omwille van zijn hoog waterbindend vermogen en zijn ideale eigenschappen voor de overdracht van cosmetische ingrediënten. De ultrafijne vezels passen zich optimaal aan de gelaatscontouren aan – als een tweede huid.

Naast het intrinsieke effect van de biocellulose biedt het Super Vitalizing Biocellulose Mask van Dr. Med. Christine Schrammek actieve ingrediënten die een ‘boost lotion’ bevatten en zorgen voor een tweeledige werking. Het collageen, de algen en het cichorei-extract vormen een beschermende, hydraterende en herstellende film die de huid steviger maakt.

Het masker, vrij van parabenen, parfums, siliconen en minerale oliën, helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het strijkt de huid glad en behandelt en verfrist ze intensief door onafgebroken anti-agingstoffen aan te leveren.

Eveneens geschikt na het toepassen van radiofrequentie, ionoforese, elektroporatie of mesotherapie.

www.procosmetics.be/nl/home

Catherine Portevin

0
Share This