Pro Esthetic n°54 – december/januari/februari 2019

 

 

 

Zoals jullie intussen ongetwijfeld weten, kweet sinds afgelopen voorjaar een team van zes ervaren beautyjournalisten zich rigoureus van hun taak om tal van make-up- en verzorgingsproducten én behandelingen in zes verschillende categorieën te beoordelen. Dat is er ééntje meer dan vorig jaar: naast de gekende ‘Face Award, ‘Make-up Award’ en ‘Nails Award’ werd de categorie ‘Apparaat Award’ van vorig jaar nu onderverdeeld in: ‘Verzorging in Instituut met Apparaat Award’ en ‘Manuele Verzorging in Instituut Award’. Zo hebben de beautyjournalisten nog meer doelgericht kunnen jureren.
De producten werden zorgvuldig gequoteerd volgens criteria als ‘textuur’, ‘geur’, ‘aanbrengen’, ‘absorptie’, ‘inhoud/hygiëne’, ‘doeltreffendheid’, ‘verpakking’, … Intussen zijn de winnaars van de gegeerde Pro Eshetic awards gekend. Je leest er alles over op pagina 37.
Tegelijkertijd met de verschijning van dit blad zal je de lijst met winnaars ook online kunnen raadplegen op de website van Pro Esthetic www.proesthetic.net die tevens gelinkt is aan Facebook en Twitter. Wij wensen de winnaars van harte proficiat en wensen ook de andere deelnemers veel succes! Immers, vaak betrof het verschil slechts enkele punten wat ons doet besluiten dat er heel wat kwaliteitsproducten hun intrede doen in de Belgische beautywereld. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!
Annick Mermuys
Hoofdredactie – publiciteit

0
Share This