Pigmentatieproblemen, speciale aanbieding

CATHERINE PORTEVIN

 

proaout2017-mariagalland-th46

Deze zomer staat pigmentatie centraal bij Maria Galland, een probleem dat bij elk huidtype kan voorkomen. Dit ontstaat door een te hoge melanineproductie. De producten van Soin Dermatologique zijn een booster om pigmentstoringen efficiënt te behandelen. Maria Galland lanceert deze zomer een speciale verpakking met 2 producten, het ideale combinatie om pigmentproblemen direct aan te pakken.

Soin Dermatologique is een dermocosmetische lijn met een langdurige, evenwicht herstellende verzorging voor de probleemhuid. De producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen, paraffine en kleurstoffen. Ook mensen die allergisch zijn verdragen ze goed. Dit vooruitstrevende verzorgingssysteem verlost de huid van vier huidproblemen: onzuiverheden, pigmentatie, roodheid en droogheid.

De huid staat dagelijks bloot aan agressieve milieufactoren. Smog, uitlaatgassen, maar ook gifstoffen in de atmosfeer tasten de cellen aan, onttrekken zuurstof aan de huid en bevorderen daarmee het ontstaan van rimpels, fijne lijntjes en ruwe, droge huiddelen. Vuilen microdeeltjes verstoppen de poriën, stimuleren het ontstaan van acne en zorgen voor een vale, grauwe teint.

Het in Soin Dermatologique verwerkte anti-pollutie complex is een combinatie van talrijke essentiële werkstoffen, die de huid beschermen tegen agressieve milieu-invloeden en het ontstaan van beschadigingen. Het complex dringt in de huid, bevrijdt haar van negatieve micropartikeltjes en beschermt haar zo voor de langere termijn. Het verbetert de

zuurstoftoevoer en stimuleert de natuurlijke processen in de huid.

www.maria-galland.be/nl.html

0
Share This