Opzet: hydratatie ten top

CATHERINE PORTEVIN

proaout2017-bernardcassiere-th47

Wanneer het delicate evenwicht tussen watertoevoer en natuurlijke verdamping verstoord is, gaat de huid trekken, soepelheid en pit verliezen en wordt de teint vaal. Dit kan het verouderingsproces versnellen.

Bernard Cassière selecteerde plantaardige activa van natuurlijke oorsprong die de hydratatie van de huid opdrijven en de verdamping beperken om de hele dag én nacht een optimale hygrometrie in de opperhuid te bewaren!

Natuurlijk extract van slangenbaard, gecombineerd met plantaardige fosfolipiden, verstevigt de barrièrefunctie en stimuleert de aanvoer van water dat de “dagcrèmes” van het gamma hun langdurige hydraterende kracht verschaft. Natuurlijke extracten van bamboe en aloë vera (bio en fair trade) én hydraterende bestanddelen (hyaluronzuur) bezorgen het volledige gamma de nodige vitamines, mineralen en aminozuren die essentieel zijn voor een stralende huid.

Op het “dag”-programma: de Crème Ultra Hydratatie met “tweede huid”-effect; de Sorbetcrème Ultra Hydratatie, licht en luchtig; het Masker Ultra Hydratatie dat de huid vocht verschaft. Voor ’s nachts: de Nachtcrème Aquasleeping Pack, een echte herstellende cocon met vormgeheugen.

En uiteraard ook de Boosters die het hydraterend vermogen optimaliseren, en de verzorging “Hydra-Nutrition Bamboe/Aloë Vera” die met zijn hydraterende masker van bio-cellulose de hydratatie van de huid met 60% kan opdrijven na 1 uur behandeling!

www.bernardcassiere.be/

0
Share This