Nooit zonder mijn productjes …

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-babor42-img

Uw klanten willen niet op (zaken)reis of citytrip zonder hun favoriete producten? Speciaal voor hen ontwikkelde Doctor Babor doelgerichte formules in reisformaat.

De Lifting Cellular set bevat Collagen Infusion Serum, Collagen Booster Cream en Firming Lip Booster – voor volle, perfect gehydrateerde lippen, zelfs na een langeafstandsvlucht.

De Refine Cellular set bevat Detox Lipo, Detox Vitamin Cream en Glow Booster ampullen die de huid fris doen oplichten met hun vitamine C en duindoornextracten.

De Shaping set herstructureert en verstevigt de huid, en zijn stamcelextracten van peer en champagne beschermen ze. Het plantaardige shapingcomplex bevat artisjok en thermaal water dat het immuunsysteem van de huid versterkt en ze diepgaand hydrateert. De douchegel, lichaams- en handcrème vormen een ijzersterk trio voor een stevige huid.

De Energizing set verleent de huid een flinke dosis energie met zijn stamcelextracten van peer en champagne, die bescherming bieden tegen omgevingsstress. De Shower Gel, Peeling Gel en het luchtige Body Sorbet maken de huid streelzacht.

De SkinovagePX set biedt alle huidtypes een hydratatieboost. Hij bevat l’HYÖL® en het Phytoactive Base-complex dat de huid zuivert, Moisture Plus Serum voor extra hydratatie, Oxygen Energizing Cream voor een energieboost en Anti Wrinkle Eye Cream om de oogomtrek te versterken en glad te strijken.

https://be.babor.com/

0
Share This