Nieuw in de herfst

CATHERINE PORTEVIN

prosept2017-artdeco49-img02

De nieuwe Beauty of Nature collectie van Artdeco neemt je mee naar een mystieke wereld in het Verre Oosten. Sterke, donkere tinten herinneren aan de pittoreske landschappen in Azië en de kleurenpracht van betoverende junglewerelden. De heldere, rijke kleurtinten van de nieuwe Artdeco producten, geïnspireerd door de magie van de Aziatische cultuur en de natuurlijke wereld, passen perfect met de herfst.

Full Mat Lip Color

De nieuwe Full Mat Lip Color van Artdeco creëert een ultieme, matte, intensieve afwerking. De intense pigmentatie van de gladde textuur zorgt voor een volle kleur en perfecte dekking in slechts één toepassing. Dankzij de oliën en wassen in de lichte formulering, kan het eenvoudig en gelijkmatig worden aangebracht. Kwaliteitsvolle ingrediënten zoals Braziliaanse nootolie, perzikextract en candelillawas, verzachten de lippen. De textuur droogt onmiddellijk na het aanbrengen en wordt extreem mat en langdurig. De Full Mat Lip Color is verkrijgbaar in zes expressieve kleuren.

Roll it Disc Eyeliner

En de Roll it Disc Eyeliner is HET laatste idee voor de perfecte eyeliner. Deze vloeibare eyeliner wordt aangebracht met een klein applicatiewiel dat langs de wimperlijn glijdt voor een egale, nauwkeurige lijn. De sneldrogende textuur heeft een uitstekende kleurintensiteit en hoge opaciteit. De diepe zwarte kleur zorgt voor een matte afwerking na het drogen. De textuur van de Roll it Disc Eyeliner is wrijfbestendig en langdurig en is geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers.

www.artdeco-cosmetics.be

0
Share This