Mooie en zachte handen

De huid van onze handen krijgt het elke dag zwaar te verduren. Naarmate de beschermende hydrolipidenfilm aan het oppervlak dunner wordt, verliest de huid aan soepelheid. Tegenwoordig zijn onze handen echter een belangrijk schoonheidsattribuut, vooral nu Nail Art een echte rage is.

pro-esthetic-produit-body-Payot-Creme-Mains-Douceur-th

Honing staat al duizenden jaren bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Het product verovert nu ook terrein in de cosmetica: het bevat immers een schat aan werkstoffen die ideaal zijn om de huid weer zacht en soepel te maken.

Crème Mains Douceur van Payot, rijk aan honingextracten verkregen uit een mix van bloemen, galamboter en glycerine, verzacht de nagelriemen en versterkt de nagels. De crème beschermt ze bovendien tegen barre weersomstandigheden.

De smeuïge crème smelt in de huid en legt er een poederachtige film over. Hij dringt onmiddellijk door zonder een vettige film achter te laten: de huid voelt fluweelzacht aan en geurt fijn naar watervruchten, lotusbloem en ceder.

Deze sterk voedende verzorging voor droge handen en broze nagels hydrateert 24 uur lang, voedt intens en verlicht het trekkerige, onbehaaglijke gevoel. De perfect gevoede handen zijn weer mooi, zacht en soepel … en goed beschermd, tot en met de nagels toe!

www.payot.com/BE/fr/

Catherine Portevin

0
Share This