Luno introduceert revolutionair apparaat tijdens gala in Brussel

ANJA VAN DER BORGHT

Op zaterdag 16 maart stond het prestigieuze, historische kader van het Théâtre du Vaudeville in Brussel helemaal in teken van de maan. Niet alleen kondigde Mary H aan dat het een jaar na de overname voortaan onder de naam ‘Luno’ door het leven gaat, de genodigden werden ook getrakteerd op een revolutionair nieuw apparaat waarmee ze indrukwekkende resultaten bij hun klanten kunnen genereren.

Een 150-tal genodigden, voornamelijk schoonheidsspecialistes uit België maar ook uit Frankrijk, en enkele nationale en internationale journalisten tekenden present voor wat beloofde een uniek event te worden. Wanneer we rond 19 uur toekomen, zit de welkomstzaal al aardig vol. Vloerlange jurken wisselen af met cocktailjurkjes en hoge hakken met flink opgepoetste herenschoenen. Onder het genot van een glaasje champagne en wat blini’s met kaviaar, praten we met enkele schoonheidsspecialistes over het wel en wee in de sector. Tot we een goed uur later worden gesommeerd om naar de prachtige, langsgelegen theaterzaal te gaan. Wanneer daar het doek op het podium valt, wordt bekend gemaakt dat Mary H voortaan onder de naam ‘Luno’ zal verder werken. Een naam die refereert aan de maan en de logica zelve lijkt. De maan is immers mooi in al haar gedaanten net zoals elke vrouw. Deze schoonheid ontplooit zich geleidelijk, net zoals de maan telkens opnieuw evolueert van een nieuwe tot een volle maan.

Rugbehandeling tegen buikvet

Na het walking dinner konden we het nagelnieuwe Waves 21-apparaat aan het werk zien. Deze laatste technologie ontwikkeld door 21Equipment is in zo veel aspecten revolutionair. Het apparaat combineert elektrische stimulatie en koudebehandeling wat uniek is. We zijn ietwat verrast wanneer het demomodel op haar buik moet gaan liggen en haar rug bewerkt wordt om buikvet aan te pakken. “Waves 21 werkt op basis van een temperatuur tussen de 0°C en 15°C in combinatie met elektrische stimulatie van de metameren, dit zijn spiergroepen op de rug die in rechtstreekse verbinding staan met het sympatische zenuwstelsel”, vertelt Luno zaakvoerster Cécile Guislain. “Elke metameer is een reflexzone die communiceert met een bepaald orgaan. Kortom, de behandelingen doen meer dan afslanken maar gaan ook het ganse metabolisme en de organen stimuleren voor een algeheel welzijn.” En de resultaten die spreken voor zich. Na veertig minuten behandelen was het model zeven centimeter kwijt en ander gebruikers getuigden van vier kilo minder na drie sessies. Alsof dat nog niet genoeg was, werd het geheel afgesloten met een dansavond en een tombola. Elodie Blanchemanche van instituut ‘Au doux passage’ in Houldizy (Frankrijk) won een Waves 21 apparaat ter waarde van 33.900 euro. Van harte proficiat aan iedereen!

0
Share This