Instrumentele cosmetica at home!

CATHERINE PORTEVIN

MY C.L.E. de Carita

Carita, pionier van de instrumentele cosmetica, lanceert MY C.L.E. (MY Cinetic Lift Expert), het eerste ‘schoonheidsverbeteringsapparaat’ voor thuis. Het kleine toestel past perfect in de hand. Met een combinatie van microstromen en leds perfectioneert het de huid: een gelijkmatige, stralende teint en een stevige huidstructuur zijn het resultaat.

Het zijn de microstromen die de spiervezels van de huid stimuleren. Het liftend en verstevigend effect is meteen zichtbaar. De gelaatsomtrek wordt aangespannen. Je kan kiezen uit 5 intensiteitsniveaus, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

De leds stimuleren de celactiviteit en optimaliseren zo de weldaden van de werkstoffen op de huid: rood stimuleert de fibroblasten, waardoor de collageen- en elastineproductie toeneemt, blauw pakt onvolmaaktheden aan, groen harmoniseert de teint en wit doet de huid meer stralen.

Er horen ook 4 nieuwe serums bij, voor een verhoogd resultaat.

  • Versteviging van de gelaatsomtrek: microstromen & rode leds + Sérum Combleur Fondamental Progressif Néomorphose  + tactische liftende bewegingen
  • Gelijkmatige teint: microstromen & groene leds + Sérum Clarté Fondamental Progressif Néomorphose  + doelgerichte cirkelvormige bewegingen
  • Vervolmaking van de huid: microstromen & blauwe leds + Sérum Poudré Idéal Contrôle + op- en neergaande bewegingen
  • Stralende huid: microstromen & witte leds + Sérum des Lagons Idéal Hydratation + cirkelvormige bewegingen in ‘3’ stappen.

www.carita.nl

0
Share This