Ingekapselde activa

CATHERINE PORTEVIN

proavril2017-heliabrine-th45

De parels van het Sérum Perlé Oxy-Défense van Héliabrine zijn een waar staaltje van technisch vernuft: zij zorgen ervoor dat de antiaging werkstoffen volmaakt intact blijven totdat ze op de huid worden aangebracht. Bij elke druk op de pomp versmelten ze met de gel en vormen ze een iriserend serum dat de huid hydrateert en soepel en veerkrachtig maakt.

De niet-vette formule van het serum laat geen residu’s achter op de huid: de parels lossen immers volledig op bij elke druk op de pomp. De ingekapselde activa behouden hun werkzaamheid en de sterker geconcentreerde formule zet tien keer betere resultaten neer.

De parels werken in synergie met de activa in de gel, onder meer met Algisium C, een siliciumderivaat geassocieerd met mannuronzuur dat uit bruine algen wordt geëxtraheerd en de veroudering in zijn totaliteit aanpakt; Osilift, polysachariden verkregen uit haver met een onmiddellijk verstevigend effect; en tot slot parelmoer dat het licht vangt en de huid sublimeert.

Het serum heeft een geraffineerd, uitgesproken vrouwelijk parfum, afkomstig van verse bloemen, met een vleugje zoete meloen, zwarte bes en pruim. Een elegante basis van kostbaar hout, poederachtige iris, amber en alles omhullende muskus verwarmt het geheel.

Sérum Perlé Oxy-Défense is een luxueuze innovatie die er bovendien erg aantrekkelijk uitziet. Het serum maakt de huid zichtbaar gladder, soepeler en stralend.

www.heliabrine.com/en/home

0
Share This