Het Banho-ritueel

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-cinqmonde43-th

Banho is de oude Braziliaanse kunst van het baden. Het ritueel is nauw verwant met de riten van de Braziliaanse sjamanen. Het is een manier om te communiceren met de kracht van het water en zich te bevrijden van alle lichamelijke en psychische spanningen.

Voor zijn Gelei en Nectar uit Brazilië selecteerde Cinq Mondes twee doeltreffende en aanvullende ingrediënten. Camu camu, een fruitsoort waarvan de bessen extreem veel vitamine C bevatten, zelfs 20 tot 30 keer meer dan een kiwi. Met hun antiseptische, verkwikkende en immunostimulerende eigenschappen zuiveren en verfrissen ze lichaam en geest. Kokoswater, rijk aan suikers, vitamine C, B1 en B2 en mineralen, vertoont met name dankzij zijn suikergehalte hydraterende en verzachtende eigenschappen

Schoonheidswater uit Brazilië, een van de Rituelen uit Brazilië, bevat de frisse essences van zoete citroen en limoen, verzacht met een zweem van kokoswater en witte ceder voor een fluwelige afwerking.

De koele gelformule en het verfrissende parfum maken van het dagelijks douchemoment een ware zintuiglijke reis. Gelei uit Brazilië hydrateert de huid en maakt ze zacht, het haar wordt zacht en soepel.

Nectar uit Brazilië hydrateert het lichaam tijdens het douchen met zijn romige, fluwelige textuur. De douchemelk verenigt camu camu en kokoswater omwille van hun verkwikkende en hydraterende eigenschappen. Aanbrengen en inmasseren onder de douche, op de natte huid. Al dan niet afspoelen. De huid is fris en geurig, en goed gehydrateerd bovendien – in een recordtijd!

www.cinqmondes.com

0
Share This