Grote schoonmaak bij Zao

CATHERINE PORTEVIN

proavril2017-zao-th45

Bij Zao garanderen drie innovatieve texturen die drie uiteenlopende behoeften dekken een volmaakte reiniging van de gelaatshuid en de ogen.

Eau micellaire Zao schminkt het gelaat voorzichtig af en reinigt en zuivert. De typische roodheid en trekkerigheid van de gevoelige huid worden gekalmeerd. De 100% natuurlijke formule bevat een kalmerend en verzachtend hydrolaat van biologische melisse, een verkwikkend en zuiverend hydrolaat van biologische hamamelis en organische babassupitolie, een antioxidans. De huid wordt gezuiverd en gekalmeerd en ze voelt fris aan.

Huile démaquillante Zao verwijdert zelfs waterproof make-up volledig, in alle zachtheid, samen met alle onzuiverheden die in de loop van de dag werden vergaard. De 100% natuurlijke formule bevat biologische babassuolie, biologische macadamiaolie en extracten van organische calendulabloemen. De huid is schoon, gehydrateerd en gekalmeerd.

De formule van Lait démaquillant Zao speciaal voor de ‘oogomtrek’ combineert uiterste efficiëntie met grote zachtheid. Naast de erkende voordelen van bamboe-extract voor de elasticiteit van de bovenste lagen van de opperhuid hebben de regenererende en antioxiderende eigenschappen van biologische babassu- en sesamolie in combinatie met de organische hydrolaten van melisse en korenbloem (kalmerend en verzachtend) een zuiverend effect op de huid: zij wordt geregenereerd en voelt zijdezacht aan.

www.caracterre.eu

0
Share This