Gelukkige verjaardag!

CATHERINE PORTEVIN

Capture d’écran 2017-07-13 à 15.14.18

De lijn Rose van Docteur Renaud viert zijn eerste verjaardag! Dat wordt gevierd met de lancering van een Elixir Repulpant & Revitalisant. De lijn staat voor een complete antiagingaanpak met een exclusief complex op basis van drie rozen met zeldzame werkstoffen. Het is een heus schoonheidsritueel dat klanten aanspreekt met zijn werking op alle fronten. Alle verwachtingen van de veeleisende rijpere huid worden ingelost.

Elixir Repulpant & Revitalisant, een sterk rozenconcentraat, hertekent de gelaatsomtrek en het ovaal door het verlies van volume en dichtheid aan te vullen.

De huid voelt opnieuw soepel en comfortabel aan. De teint is helder en egaal. Vanuit galenisch oogpunt is dit een zijige, voedende olie met een fijn rozenparfum. 1 à 2 druppels ’s morgens en/of ’s avonds aanbrengen op gelaat en hals, afzonderlijk of onder de verzorgingscrème.

De lijn Rose omvat 2 specifieke verzorgingen voor een vollere, zichtbaar jongere huid die blaakt van vitaliteit, zowel voor gebruik in de cabine als thuis.

  • Visage repulpant à la rose: een professionele verzorging op basis van een dubbel masker voor de veeleisende rijpere huid dat alle tekenen van veroudering in synergie aanpakt.
  • Contour des yeux à la rose: voor een jeugdig frisse oogopslag! De oogomtrek wordt gehydrateerd en is helderder. De ogen lijken zichtbaar jonger.

Speciaal voor thuis is er een uitzonderlijke verzorgingslijn die 7 producten telt.

www.docteur-renaud.com/nl

 

0
Share This