Gelmasker met aloë vera

Catherine Portevin

Dr. Schrammek

Het nieuwe Alocalm Gel Mask van Dr Schrammek is een verzachtend en kalmerend masker op basis van aloë vera, geschikt voor alle huidtypes. Het gaat irritaties en roodheid tegen, en het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans. Zowel thuis als in de cabine levert het efficiënte resultaten, maar het is ook geschikt als gel voor ultrasone apparaten.

Alocalm leent zich niet alleen als kalmerend masker na een mesotherapie, needling, een ontharing of andere ingrijpende behandelingen, het is ook een gel die rijk is aan ingrediënten voor ultrasone apparaten. Met meer dan 60% aloë vera hydrateert het gelmasker de geïrriteerde huid. Naast aloë vera bevat het lichte, niet-vette masker hyaluronzuur en andere ingrediënten zoals panthenol.

Thuis helpt het roodheid te verminderen en irritaties te voorkomen. Het masker heeft een kalmerend en verzachtend effect (bijv. bij insectenbeten), het hydrateert en verfrist (ideaal bij zonnebrand) en vermindert rimpels veroorzaakt door uitdroging.

In de cabine is het ideaal als verzorging na een intensieve behandeling zoals een epilatie, needling, mesotherapie of microdermabrasie.

www.procosmetics.be/nl/home

0
Share This