Een volmaakte huid in drie stappen

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-bodybess40-img

Body & Bess Body scrub elimineert dode huidcellen, zodat de huid weer fris en zacht aanvoelt. Op de vochtige huid neemt de scrub de vorm aan van een witte emulsie die prettig aanvoelt en zich ook makkelijk laat afspoelen na een lichte massage. De korreltjes in de peeling zijn gemalen frambozenpitten. Het product is dus 100% natuurlijk en bevat geen zand, zout of microplastics die de huid kunnen beschadigen.

De drie Body & Bess dagcrèmes (voor de zeer droge, normale tot droge en de gemengde tot vette huid) zijn afgestemd op een optimale huidverzorging en helpen de huid regenereren. Doordat dode huidcellen worden verwijderd, kunnen de onderliggende cellen zich beter ontwikkelen. De dagcrèmes herstellen bovendien beschadigde of ontbrekende huidlipiden en doen pigmentvlekjes verdwijnen. Schoonheidsfoutjes en de eerste rimpels worden gladgestreken, de huid wordt resistenter. De dagcrème voor de gemengde tot vette huid verwijdert talgafscheiding, maakt de poriën tot 50% fijner en elimineert onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en cysten selectief. De huid is in harmonie.

Body & Bess Tonic, een zachte maar actieve lotion, beschermt en herstelt de huidbarrière op natuurlijke wijze. Deze tonic verzacht fijne lijntjes en trekt grove poriën samen. Hij heeft bovendien een reinigend, hydraterend en kalmerend effect en reguleert de talgproductie. Hij is geschikt voor alle huidtypes.

www.bodyandbess.com/

 

0
Share This