Een lekker geurend huis!

We waren al helemaal in de ban van elk van zijn creaties, maar het Franse merk Baïja verrast ons eens te meer met een nieuwe collectie, Vertige Solaire. Ook deze laat ons niet onberoerd.

pro-esthetic-produit-body-Baija-Vertige-Solaire-th

Bij het ontwikkelen stelden de ontwerpers zich een eenvoudige vraag: hoe zou je Baïja kunnen samenvatten in een enkele geur? Een moeilijke stijloefening, maar zodra je kennismaakt met Vertige Solaire en zijn noten van tuberoos en bergamot, weet je dat ze geslaagd is.

Zurig, zoet en sprankelend – bergamot is al een antistressfactor op zich die aanspoort om alle spanningen los te laten. Samen met de uitzinnig sensuele tuberoos beroert de geur onze zintuigen. Voor elk van zijn creaties legt Baïja de lat zeer hoog: minstens 97% van de ingrediënten moet van natuurlijke oorsprong zijn.

Er is weinig nodig om van je interieur een echte geurige thuis te maken … Baïja zet ons op weg en biedt de nieuwe geurcreatie aan in een brede waaier van huisparfums, ontwikkeld door een parfumeur uit Grasse.

Nu alleen nog even de spray Vertige Solaire verstuiven om van de intense geursensaties te genieten, met een enkele druk op de knop. Laat je bedwelmen door de genereuze tonen van bergamot, tuberoos en muskus.

http://www.baijacollections.be/

Catherine Portevin

0
Share This