Een gezellige prijsuitreiking!

 

pro-esthetic-event-awards-2018-slide
 

De Pro Esthetic Awards was in 2018 alweer aan zijn tweede editie toe. Eens te meer was het een verrijkende ervaring, zowel voor het magazine en de journalisten als voor de deelnemers. Om de winnaars van de Awards in de vijf categorieën op passende wijze te vieren, had Annick Mermuys een vip-tafel gereserveerd.

De disgenoten

TNet als vorig jaar had Annick de 5 winnaars van de PRO ESTHETIC AWARDS 2018 uitgenodigd in het prestigieuze restaurant ‘Terborght’ in Huizingen, deze keer op 19 oktober. Zo zaten we aan tafel met Ilse van Drom van Dermalogica, het merk dat de Face Award won, naast Sofie De Vlieger en Geert Baeyens van ASAP NAILS & BEAUTY voor Vitalixir, het product dat bekroond werd met de Nails Award. Verder Cécile Guislain en haar echtgenoot Laurent, van Mary H, voor de Award verzorging in het instituut met apparatuur, en Pina Carragi van Procosmetics voor DR. Christine SCHRAMMEK, het merk dat de Award manuele verzorging in het instituut kreeg toegekend. André Mistiaen en Nadine Borrey konden er niet bij zijn. Zij waren de winnaars van de Make-up Award voor Artdeco maar zij hebben jammer genoeg een ongeval gehad. Vreemd genoeg had er zich dit jaar niemand ingeschreven in de categorie ‘Body Award’.

Een aangename kennismaking

De winnaars waren duidelijk blij elkaar te ontmoeten en de kennismaking verliep in een opperbeste sfeer. De meesten kenden elkaar niet, en iedereen stelde maar wat graag zijn bedrijf en het bekroonde product voor. Bij de champagne werden heerlijke amuses geserveerd, zoals je van een sterrenrestaurant mag verwachten. De godendrank stelde de genodigden wat op hun gemak, en tijdens de overheerlijke maaltijd kwamen de tongen pas goed los. Op het moment van het dessert waren er al heel wat ideeën gerijpt. Het werd een bijzondere maaltijd, en bij de koffie was het duidelijk dat iedereen elkaar nog wel eens wou zien.

Wat er zoal gezegd werd

Annick Mermuys werd ook nu weer hartelijk bedankt en gefeliciteerd met haar initiatief. Alle gasten waren opgetogen over hun deelname en de kans die ze daarmee kregen om hun product/toestel door vakjournalisten uit de schoonheidsbranche te laten testen. Dat was in hun ogen een grote troef. Tijdens de behandelingen hadden er blijkbaar aangename uitwisselingen plaatsgevonden met de aanwezige journalisten. Toen de reporters de namen van de winnaars hadden vernomen, waren zij het unaniem eens met de resultaten, en ook dat vonden de genodigden heel fijn om te horen.

Zin in meer

Tijdens de lunch viel alles zo mooi samen dat de deelnemers uiteindelijk zin kregen om elkaar opnieuw te ontmoeten en misschien zelfs een gezamenlijke actie op te zetten … Annick Mermuys kon er alleen maar blij om zijn: het was leuk voor haar om te zien hoezeer haar klanten elkaar waardeerden en hoe de Awards mogelijk de aanzet zullen geven voor andere gezamenlijke projecten.

De overhandiging van de Awards

Genieten van exquise gerechten, de wereld van de schoonheidsverzorging hertekenen, nieuwe bijeenkomsten plannen, contactgegevens uitwisselen, … Dat was natuurlijk allemaal heel leuk, maar het werd stilaan tijd om de prijzen te overhandigen, de reden van deze bijeenkomst. Met een brede glimlach overhandigde Annick aan elke deelnemer een prachtige Award in plexiglas en een schitterende ruiker bloemen. De winnaars waren uiteraard heel trots op die mooie beloning voor hun deelnemend product of apparaat. De zon was die dag eveneens van de partij: ideaal voor enkele groepsfoto’s in de tuin. Uit de blije gezichten leiden we af dat het niet alleen een geslaagde lunch was, maar een mooi avontuur in zijn geheel.

Wat brengt de toekomst?

In 2019 komt er een derde editie van de Pro Esthetic Awards, maar het team denkt nog na over manieren om de uitdaging interessanter te maken en de deelnemers er meer te laten uithalen. Goed opletten is dus de boodschap: er is verandering op til!

 


pro-esthetic-event-awards-2018-logo-th
And the winners are… 

Hightech treatment

1st/ 21 Equipment – CryoClife 21
2e/ Jet Peel – Esthetic Jet System®
3e/ Pollogen – Geneo by Pollogen

Face Awards

1st/ Dermalogica – Sound Sleep Cocoon
2e/ Sothys – La Crème 128 – Secrets de Sothys
3e/ Maria Galland – Sérum de teint parfait

Make-up Awards

1st/ Artdeco – Roll it Disc Eyeliner
2e/ Paul & Joe – Pearl Foundation Primer
3e/ Jacky M. Amsterdam – Lash Lift

Manual Treatment Awards

1st/ Dr Med Christine Schrammek – Green peel
2e/ Klapp Cosmetics – ASA treatment

Nails Awards

1st/ Gelish – Vitalixir
2e/ CND – CND Vinylux

 

 

0
Share This