Een feestelijk decolleté!

BABOR HSR lifting neck & decolleté Cream glijdt over de huid als vloeibare zijde en doet de halslijn stralen. De ingrediënten stimuleren de elasticiteit van de fragiele huid van hals en decolleté en bestrijden de pigmentvlekken die verschijnen bij het ouder worden.

pro-esthetic-produit-body-news-BABOR-HSR-lifting-neck-decollete-Cream-th

Deze lichaamszone kan met recht en rede een luxueuze verzorging gebruiken: de hals en het decolleté hebben immers weinig onderhuids vetweefsel, en ook talgklieren zijn een zeldzaamheid. Het netwerk van collageenvezels, dat zorgt voor een strakke huid, is er minder dicht. Jammer genoeg vormen zich vrij snel hardnekkige rimpels in deze lichaamszone, vooral in de zomer bij blootstelling aan de zon …

Multitendyne Plus bevat extracten van soja, erwten en gierst, gecombineerd met looizuur. Samen verminderen zij de rimpels, versterken het weefsel en maken de huid glad.

Het aminozuur L-carnosine houdt de elasticiteit van de collageenvezels op peil terwijl een peptide-neuroreceptor het transepidermaal vochtverlies tegengaat, waardoor de halslijn mooi glad blijft.

Last but not least: regelmatig gebruik stelt een specifiek exopolysacharide in staat om ouderdomsvlekken te verminderen en het verschijnen van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Je ziet het resultaat meteen!

https://be.babor.com/

Catherine Portevin

0
Share This