Drie keer weg, maar dan anders

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-soinsevasion44-slide

Bernard Cassière introduceert 3 universums voor de verzorging, om even te ontsnappen aan het alledaagse …

Kiezen je klanten voor een Polynesische droom, een verzorging afkomstig van een paradijselijk eiland met de hemelse geur van monoï en vanille? Even wegdromen en ontspannen aan de andere kant van de wereld … Deze verzorging van 45 minuten omvat een Gommage des Iles, een Modelage des Iles en het aanbrengen van de Lait Sublimateur. Een Crème de Douche en een Bougie de Massage maken het aanbod compleet. Aan de Tahitiaanse monoï (hydraterend en gladstrijkend) en het Vanille-extract (anti-radicalen en stimulerend) wordt ook nog Kokosolie (voedend en verzachtend) toegevoegd.

Of opteren ze eerder voor een ontgiftende en evenwichtherstellende Thaise sensatie op basis van groene thee – een stimulerende bron van energie en antioxidanten? Deze verzorging van 1 uur omvat een Gommage Corps Thé Vert, een detoxmassage op basis van l’Huile de Modelage Senteur Thé Vert, een ontgiftende bodywrap Corps detox Thé Vert en het aanbrengen van een Mousse Super-Hydratante Senteur Thé Vert. De Soin post-épilation Thé Vert en l’Huile Corps Thé Vert vervolledigen het aanbod.

Tot slot kunnen ze ook nog Ontspannen in Lapland met een voedende cocoonverzorging op basis van honing, geïnspireerd door de winter. Precies in dat koude seizoen hebben droge huidjes immers het meeste behoefte aan herstellende en verzachtende voeding. De verzorging duurt 1,5 uur en bestaat uit een Gommage Corps Miel et Sucre, een Massage Cocooning, een Cocoon wrap en het aanbrengen van een Baume Super-Nourrissant Corps au Miel. Acaciahoning is voedend, stimulerend en regenererend. Galamboter beschermt en herstelt.

www.bernardcassiere.be

 

0
Share This