Doelstelling: de jeugd verlengen

CATHERINE PORTEVIN

proavril2017-sothys-th45

Je klanten willen hun rimpels en tekenen van veroudering maar wat graag zichtbaar verminderen. Bovenal dromen ze van een stralende huid die hun gelaat er jeugdig fris doet uitzien, waardoor ze zich jonger voelen dan hun werkelijke leeftijd.

Als Digi-estheticus™ van Sothys en professionele schoonheidsexperte raad jij hen voortaan het aangepaste protocole jeunesse Fil de vie™ aan: de combinatie van een Traitement Intensif Jeunesse in de cabine, Sérums jeunesse en nu ook vijf Crèmes Jeunesse: Vitalité, Rides, Fermeté, Restructurante en Redensifiante.

Het geavanceerd onderzoek van Sothys resulteerde in ßP3. Het Tri-Complex™ combineert twee plantaardige activa met peptiden van de nieuwste generatie om op elke leeftijd het jeugdkapitaal te beschermen door middel van een dubbele werking: oxidatieve stress tegengaan en chronologische tekenen van veroudering de pas afsnijden.

proavril2017-sothys-img01

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat saffraan en sofora uitermate doeltreffend zijn om vrije radicalen in de val te lokken, defensiesystemen tegen oxidansen een boost te geven en de huid te regenereren. Samen stellen zij de huid op elke leeftijd in staat om oxidatieve stress een halt toe te roepen en de schadelijke gevolgen ervan te vermijden. Zo blijft haar jeugdkapitaal intact.

Het nieuwe Traitement Intensif Jeunesse is een uiterst geavanceerde verzorging die 1,15 uur duurt en doelgerichte producten combineert met deskundige toepassingsmethoden om zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan, met name rimpels en verslapping van de huid.

www.sothys.be/

0
Share This