Diagnose stellen, behandelen en verkopen!

Bloomea is hét merk van het ogenblik, een must voor elke schoonheidsspecialiste! In 3 jaar tijd won het 3 innovatieprijzen met zijn twee apparaten: La Fontaine, een complete verzorging voor gelaat en lichaam, en Cosmo Diag, een sales support tool van de nieuwste generatie!

pro-esthetic-produit-body-bloomea-Fontaine--th

La Fontaine is een apparaat ontwikkeld door twee cosmetische chirurgen. Het werkt in op striae en littekens, op huidveroudering en zwangerschapsmaskers, en het kan ook worden ingezet voor een zichtbare huidverjonging – de toediening van extra zuurstof heeft een duurzaam effect in de tijd.

De verzorging wordt als kuur toegediend. Ze is niet-invasief en zonder enig risico. Na een macropeeling volgt een modellering met microvibratie, gekalmeerd en gestimuleerd met lichttherapie.

Cosmo Diag is een technologisch geavanceerd hulpmiddel ter ondersteuning van de verkoop. Je kunt er een huiddiagnose mee uitvoeren en er de aangewezen cosmeticaproducten en verzorgingen (manueel of mechanisch) mee uitzoeken. Aan de hand van 10 meetcriteria stel je een geloofwaardige verzorging op maat samen die je nadien ook professioneel opvolgt. De tool stimuleert vooral ook de verkoop van cosmetica en verzorgingen!

http://bloomea.be/

Catherine Portevin

0
Share This