De schadelijke gevolgen van de luchtverontreiniging tegengaan

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-dermalogica40-th

Daily Superfoliant van Dermalogica® is een nieuwe peeling met een onmiddellijk ontgiftend effect. Het actieve poeder maakt de huid streelzacht en pakt biochemische triggers aan die leiden tot veroudering en andere huidprobleempjes zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes en een vale teint. Daily Superfoliant is zacht genoeg voor dagelijks gebruik, maar tegelijk ook voldoende krachtig voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

Verschillende studies hebben aangetoond dat er een verband is tussen blootstelling aan luchtvervuiling en veroudering. De symptomen variëren van hyperpigmentatie en dehydratatie tot een verzwakte huidstructuur en verhoogde gevoeligheid. Daarom bevat de formule van Daily Superfoliant ingrediënten die besmette deeltjes kunnen absorberen en het hechten van nieuwe vervuilde deeltjes verhinderen; ze helpen ook om de huid zacht en jeugdig te houden.

Na de dagelijkse reiniging doe je een halve koffielepel van het poeder in de vochtige handen, waarna het romig begint te schuimen. Daarna met zachte cirkelvormige bewegingen aanbrengen op het gelaat, van boven naar onder. Vermijd de oogomtrek en spoel onmiddellijk af met lauw water. Voor gevoelige huidjes: initieel slechts af en toe gebruiken, tot de huid eraan gewend is en het dagelijks verdraagt.

www.dermalogica.be/nl/

0
Share This