De onmisbare verzorgingsstap!

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-payot41-th

Payot breidt zijn aanbod uit met afschmink- en reinigingsproducten, geschikt voor alle huidtypes en ieders gewoonten.

De nieuwigheden op basis van frambozenextracten lenen zich voor alle huidtypes.

De framboos, bron van voedingsstoffen, mineralen, antioxidanten en vitaminen, staat bekend om zijn hydraterende, regenererende en herstructurerende eigenschappen. Een weldaad voor de huid!

Lait Micellaire Démaquillant
Deze micellaire afschminkmelk verwijdert make-up en reinigt het gelaat, maar vrijwaart tegelijk het vochtgehalte van de huid. De fluwelige textuur maakt de huid zacht en comfortabel schoon.

Lotion Tonique Réveil
Deze verfrissende toniclotion maakt het afschminken compleet. De huid krijgt een oppepper, de teint oogt fris en helder. De frisse, alcoholvrije textuur maakt de huid zacht en schoon – ze straalt!

Mousse Micellaire Nettoyante
De zeepvrije formule van dit micellaire schuim reinigt het gelaat in alle zachtheid. De romige schuimtextuur reinigt en verfrist het gelaat met een zachte aanpak.

Eau Micellaire Express

Dit micellaire water reinigt en ontschminkt gelaat en ogen in een enkel gebaar. De frisse watertextuur maakt de huid zacht en comfortabel schoon.

Démaquillant Instantané Yeux
Deze verzorging in twee fasen verwijdert alle sporen van make-up, zelfs waterproof, moeiteloos en in alle zachtheid van de ogen en lippen. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

www.payot.com/BE/nl

0
Share This