De mysterieuze kracht van stenen

CATHERINE PORTEVIN

projuillet2017-maluwilzt44-img

Het bijzondere effect van edelstenen is al eeuwen bekend. De Chinezen maken er al millennia lang gebruik van om ziekten te behandelen door ze op welbepaalde plaatsen van het lichaam te leggen.

Door hun kristallijne structuur zijn edelstenen ideale ‘receptoren’ van zonlicht en kosmische stralen. Elke steen heeft ook zijn eigen unieke trilling die, samen met zijn kleur en vorm, een rechtstreekse invloed op zijn omgeving uitoefent.

Malu Wilz ontwikkelde vier sprays voor cosmetisch gebruik, gebaseerd op de geheime kracht van edelstenen. Die sprays zijn combinaties van mineralen en werkzame stoffen, elk afgestemd op een specifieke behoefte.

CALMING STONE WATER
Sodaliet zorgt voor innerlijk evenwicht en heeft een positief effect op ons humeur. Het voorkomt dat we vocht vasthouden, heeft een reinigend en verstevigend effect en is ideaal om een gespannen huid op te frissen.

MOISTURIZING STONE WATER
Agaat staat bekend om zijn hoge gehalte aan essentiële mineralen die het zelfregenererend vermogen van de huid stimuleren. Het beschermt lichaam en geest tegen negatieve energie.
EQUALIZING STONE WATER

Citrien (of gele kwarts) versterkt het immuunsysteem. Het neemt de stress van de huid op en heeft een positief effect op de levensenergie.
DETOXIFYING STONE WATER

Amethist, bekend om zijn ontgiftende en zuiverende eigenschappen, beschermt tegen huidirritaties

www.maluwilz.de

0
Share This