Logo ECHOScoiffure

ECHOScoiffure, het gratis inspirerend magazine voor kappers met passie

Het wordt naar alle salons gestuurd en is opgevat als een werkinstrument voor kappers: complete dossiers, gerichte enquêtes, nieuws over producten en business, artistiek nieuws, de nieuwste trends en inspiratie… ECHOScoiffure biedt de spelers uit de kappersbranche kwaliteitsinformatie over hun beroep en hun passie.

Het magazine

ECHOScoiffure, het magazine voor alle kappers. Ons magazine is al 20 jaar een echte referentie op de Belgische haarmarkt en berust op 3 pijlers: hoge artistieke eisen, managementvaardigheden en informatiecultuur.

De website

Echoscoiffure.be is een tool voor kappers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, producten en technieken… Een dagelijkse inspiratie!

De nieuwsbrief

Geen tijd om op het internet of de sociale netwerken te surfen? Ontvang de maandelijkse newsletter en ontdek een selectie nieuws. Een eenvoudige en makkelijke manier om steeds aan de top te blijven.

logo-eurobest products

Eurobest Products is al 20 jaar gespecialiseerd uitgever van professionele informatie en biedt betrouwbare communicatiemedia aan met een oplage die 100% van het potentiële cliënteel dekt.

ECHOScoiffure, het meest gelezen magazine voor kappers
5 nummers per jaar in Frankrijk en België – www.echoscoiffure.frwww.echoscoiffure.be

PRO Esthetic, het vakblad voor schoonheidsspecialisten
4 nummers per jaar in België en het Groothertogdom Luxemburg – www.proesthetic.net

FOCUS Archi, de referentie voor architecten
4 nummers per jaar in België-  www.focusarchi.be

Rue des Vaches, 311 – 7390 Quaregnon (België)

Pin It on Pinterest