Schwarzkopf TrendLab

Schwarzkopf Professional begrijpt als geen ander dat klanten van hun kapper verwachten dat hij hen de nieuwste celebritylook of de stijl van invloedrijke bloggers kan aanmeten. Vandaar het Trend Lab – een dynamische productiestudio die uiterst relevante content produceert, aansluitend bij de nieuwste trends gespot op de catwalks en de sociale netwerken.

Het decor van Trend Lab is een mix van een moderne loft met een geavanceerde fotostudio waarin inspirerende real-time content wordt gecreëerd. De professionele studio is volledig uitgerust voor een holistische distributie van inhoud via verschillende kanalen:

  • Instant posts op sociale netwerken
  • Live video streaming
  • Webinars met toonaangevende experts uit onze branche.

Kappers kunnen er nieuwe trends lanceren, live uitgevoerd op modellen, via tutorials of productdemonstraties op de sociale netwerken van Schwarzkopf Professional.

De exclusieve inhoud van Trend Lab is beschikbaar voor geregistreerde gebruikers via het technologisch geavanceerde e-learningplatform van Schwarzkopf Professional, www.ask-elearning.com, in de vorm van webinars geleid door kappers.

Voed je passie voor haar via @schwarzkopfpro.belgium op Instagram en Facebook, en ontdek de laatste nieuwigheden op Trend Lab via de hashtag #trendlab.

Par Catherine Portevin

Pin It on Pinterest