Dusted Rouge

Dusted Rouge

IGORA ROYAL

IGORA ROYAL blijft toonaangevend in kleur en trendkennis en verwelkomt u in iets heel bijzonders … #RoyalTakeOver!

Dusted Rouge: De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Schwarzkopf Professional Color Ambassadeur, Lesley Jennison (@lesleyjennison) en de Braziliaanse kleurenspecialist, Jean Philippe Santos (@phjean), vinden opnieuw rode kleuren uit met tinten die variëren van subtiele en nauwelijks zichtbare tot diepe, maar gedempte schakeringen van vintage rood.

Deze collectie biedt een authentieke, maar toch verfijnde kijk op rood met 6 ongepolijste tinten, van nauwelijks zichtbare rode schakeringen tot diep gearceerde vintage tinten.

6 extra kleurmixen worden ook getoond – gecreëerd met de IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier – een ingenieus product dat de intensiteit van alle IGORA ROYAL-toonrichtingen verdunt om verbluffende pasteltinten te creëren!

Twee nieuwe in-salon kleurenservices werden ontwikkeld om de belangrijkste looks te creëren:

  • Deep Rouge Extravaganza – De kenmerkende look van Jean Philippe Santos met een glinsterende werking van verschillende toondieptes die van onderaf lichter lijken. De diepe, maar gedempte vintage rode tinten creëren naadloze toonhoogtes die binnenstebuiten verdwijnen, waardoor een mooie irisatie toegevoegd wordt.
  • Pastel Rouge Allure – Lesley Jennison’s kenmerkende look – ziet een subtiele combinatie van nauwelijks-zichtbare rode tinten met rauwe en subtiele tonen. Een poederig blos van roze en koper zorgt voor verfijnde, zachte kleurafwerkingen.

www.schwarzkopf-professional.be/skp/be/nl/home.html

Catherine Portevin

Biomimetische behandeling …

Biomimetische behandeling …

Affinage - Vitaplex

Vitaplex is een revolutionair biomimetisch systeem waarmee je het haar kunt oplichten en kleuren zonder het te beschadigen. Waarvoor staat biomimetisch? Het is gewoon de kunst en de wetenschap om de beste biologische ideeën uit de natuur te imiteren en aan te wenden om menselijke toepassingen uit te vinden en te verbeteren.

Het systeem, dat de natuurlijke haarstructuur nabootst en reconstrueert, herstelt, verstevigt en beschermt het haar tijdens de chemische behandeling. Het beperkt de schade (breuk) tot een minimum, herstelt opgelopen haarvliesschade en verbetert de elasticiteit. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar: het haar ziet er niet alleen gezonder uit, maar is ook gezonder!
Bovendien zorgt Vitaplex voor een intenser kleurresultaat en versnelt het de ontkleuring zonder dat je daarom een sterkere ontwikkelaar moet gebruiken. Er is geen extra ontwikkelingstijd vereist.

Het systeem is eenvoudig aan te brengen en vergt geen aanpassingen in de kleuringsroutine.

Wat is dan het verschil met alle andere ‘Plex’-systemen?

Dankzij de unieke biomimetische technologie is Vitaplex in staat om beschadigd haar te herstellen zoals de natuur het bedoeld heeft. Het RAV19 Complex herstelt de beschadigde zones van de keratinestructuur door de 19 aminozuren die mogelijk schade hebben opgelopen tijdens de chemische behandeling na te bootsen en te vervangen, in precies de juiste volgorde en hoeveelheden. Zo herstelt Vitaplex het haar in zijn natuurlijke staat.

Op het menu: ‘Vitaplex 01 Bond Protector’, ‘Vitaplex 02 Bond Reconstructor’, ‘Vitaplex 03 Bond Preserver’; salonsets en verkoopsets.

http://affinage.com/UK/PRO/products_vitaplex.html

Catherine Portevin

Nieuw bij Carin …

Nieuw bij Carin …

Color Essentials Perfect Bond van Carin Haircosmetics

Color Essentials Perfect Bond van Carin Haircosmetics wordt toegevoegd aan het ontkleuringspoeder om de breukweerstand te verhogen zonder het gewenste ontkleuringsresultaat te beïnvloeden.
De combinatie van plantaardige eiwitten en suikers versterkt de haarvezel door het haarvlies te beschermen, zonder enig negatief effect op het ontkleuringsproces. Het haar voelt steviger aan, het krijgt meer volume en kroest minder.

Met de lancering van de “Fashion colors” is Color Intensivo, het permanente kleurassortiment van Carin Haircosmetics, nu helemaal compleet.

Deze haarkleuring op basis van tarwe-eiwitten en bijenwas krijgt er drie trendy nuances bij: 7.2 – 8.4 – 8.6, en de ‘Silver’ mixtone. Met die laatste kun je de kleur een extra koele uitstraling geven. Op ontkleurd haar creëer je er een mooi zilvereffect mee.

www.carin.be/nl/default.aspx

Catherine Portevin

Een gezonde en stijlvolle baard!

Een gezonde en stijlvolle baard!

Amphore Haircosmetics

Amphore Haircosmetics, bekend om zijn haarproducten, kapsaloninrichting en kappersuitrusting, lanceert Barber Line Roverhair: een nieuwe lijn styling- en verzorgingsproducten voor baarden.

Deze lijn met de vintage look omvat verzorgingsproducten voor de baard, naast pommades en stylingwax.

De lijn omvat:

  • Shampoo voor de baard 150 ml
  • Scheergel (transparant) 150 ml
  • Voedende baardolie 50 ml
  • Stylingpommade 100 ml
  • Moldingwax 100 ml

De scheergel is transparant: erg handig, want zo blijven de te scheren gelaatsdelen altijd zichtbaar.

Barber Line Roverhair wordt verdeeld door Amphore Haircosmetics.

www.amphore.be

Catherine Portevin

Super Mario Bros …

Super Mario Bros …

Shu Uemura - Super Mario Bros

shu uemura sluit 2017 af met een leuk pixelfeestje. Er is sprake van een exclusieve samenwerking met het populaire videospel Super Mario Bros. Met drie producten in beperkte oplage zijn de dagen van weerbarstig haar geteld en wordt de glans verhoogd tot een ongekend niveau.

Stap 1: zuiveren -> cleansing oil shampoo
De legendarisch zachte glansshampoo is uitgedost voor het spel in een prachtige Super Mario Bros-flacon. Het blijft wel de originele formule! De eerste ooit op basis van olie om onzuiverheden diepgaand en in alle zachtheid te elimineren met respect voor het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid.

Gentiaanextract en natuurlijke fermenten, geïnspireerd door de rijkelijk gemineraliseerde Japanse geiserbaden – onsen, zuiveren en voeden het haar terwijl ze lichaam en geest ontspannen. Zij maken alle haartypes luchtig, inclusief gekleurd haar.

Stap 2: voeden en beschermen -> essence absolue oil
Deze beschermende olie is de absolute bestseller van shu uemura. Hij is verrijkt met cameliaolie en voedt het haar intens, zonder spoelen. Daarnaast biedt hij bescherming tegen pluis en uv-licht. Dagelijks te gebruiken op droog, gekleurd of beschadigd haar voor extra glans, soepelheid en een luchtige finish.

Stap 3: in model brengen en fixeren -> master wax
Mario wil zich maar wat graag meten met deze kneedbare stylingwax voor dik of onhandelbaar haar. De flexibele textuur temt het haar en brengt het in model zonder het een kartonnen look te geven. Het enige wat je ziet is een natuurlijk glanzende afwerking.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest