Zijde-keramische technologie

Zijde-keramische technologie

Ultron Elegance

Dankzij de ergonomische gebogen vorm is de professionele Ultron ELEGANCE uitermate gebruiksvriendelijk. De Ultron Elegance is uitgerust met de nieuwste generatie vooruitstrevende keramische-toermalijn gecoate zwevende platen, met zijdeproteïnen.

Hij houdt het vocht langer is het haar en voorkomt zo dat het haar uitdroogt.

Voor diepglanzend en zijdezacht haar is de Ultron Elegance uw perfecte keuze: glijdt moeiteloos, vlot en snel door het haar. Perfect voor stijlen, golven of elke stijl die u wenst.

De iontechnologie zorgt voor de ultieme glans, kleur en vochtbescherming, zelfs op fijn haar. Geen beschadigd haar! Geen gekroesd haar!

Bovendien kleeft hij niet, waardoor hij heel makkelijk schoon te maken is. De ideale partner (28 cm) voor elk haartype, voor je hele leven!

http://www.ultrononline.com/nl/

Catherine Portevin

Een professional die heel lang meegaat

Een professional die heel lang meegaat

Drystar 2000 Tondeo

De Drystar 2000 is de nieuwste telg in Tondeo’s assortiment krachtige professionele haardrogers met een vermogen van 2000 tot 2200 W (voor 220-240 V).

De professionele wisselstroommotor gaat minstens 1.200 bedrijfsuren mee – van een lange levensduur gesproken!

Met 4 warmtestanden, 2 blaassnelheden en een koudeknop is de Drystar 2000 geschikt voor alle haartypes.
Dankzij zijn opzetstuk en een snoer van 3 meter kun je vlot en ongehinderd werken.

De roestvrijstalen filter is afneembaar en dus makkelijk te reinigen – een garantie voor een lange levensduur.

De knoppen zijn vooraan in het midden geplaatst, wat de Drystar 2000 geschikt maakt voor zowel links- als rechtshandigen.

Dankzij zijn pluimgewicht van 500 g, zijn ergonomische handgreep en gebalanceerde gewichtsverdeling kun je bovendien lang blijven werken zonder moe te worden.
Het zwarte design van de Drystar 2000 past in elk saloninterieur.

http://tondeo.de/international-nl/

Catherine Portevin

Midnight in Paris

Midnight in Paris

L'Oréal - limitée Steampod ‘Midnight Paris’

Voor een geslaagd kerstfeest is een Steampod van L’Oréal professionnel onontbeerlijk. Met veelzijdige feestlooks word jij immers het stralende middelpunt! Dit is het enige instrument dat in staat is om de ster in ieder van ons wakker te maken: de Steampod ‘Midnight Paris’ anno winter 2017, in beperkte oplage.

‘Midnight Paris’ is 50% zachter, 50% sneller en veroorzaakt 2,5 keer minder haarbreuk dan een klassieke brushing.

Troeven:

  • Volmaakt en natuurlijk glad haar: het haar wordt hersteld en in model gebracht zonder kroezen. Het volume blijft perfect beheerst en het haar beweegt heel natuurlijk.
  • Weergaloze cosmetica: het haar is soepel en verzorgd, het voelt ongelooflijk zacht aan en glanst als een spiegel. De haarmaterie is gelijkvormig en zijdezacht.
  • Het haar blijft ongezien lang in model: het wordt perfect gladgestreken en de vezels worden zachter tussen twee wasbeurten in. Het resultaat gaat langer mee dan bij een klassieke brushing met de borstel of een behandeling met de stijltang.
  • Kleurbescherming: de kleur blijft tot 15 behandelingen beschermd en behouden.

Partners:

Een lijn van drie technologisch geavanceerde verzorgingen verrijkt met pro-keratine, geactiveerd door de warme stoom, maakt het gladmakend effect van de Steampod nog mooier. Aan te brengen voor het gebruik van de Steampod:

  • Lait de lissage, verstevigende, high-definition stylingmelk voor fijn haar
  • Crème de lissage, herstructurerende, high-definition stylingcrème voor dik haar
  • Sérum concentré.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Een gouden jubileum!

Een gouden jubileum!

Jaguar - édition limitée

Het is een gouden jaar voor het scherpste scharenmerk, want het succesverhaal van Jaguar begon in 1932. Dit jaar viert Jaguar zijn jubileum met de ‘85th Anniversary’-editie.

‘1932’ en ‘Original’, modellen van Jaguar in beperkte oplage, zijn must-haves voor de trendy kappers van nu. Beide scharen vertonen het iconische symbool van het merk en zijn een eerbetoon aan de 85-jarige geschiedenis van de scharenproducent.

Het gebruikte coatingproces is een absolute wereldprimeur. De schaar wordt behandeld met echt goud en krijgt vervolgens een elegante zwarte afwerking.

Model ‘1932’, het vintage ontwerp in beperkte oplage, draagt de klassieke stempel ‘since 1932’ met de typerende afbeelding van de wilde, ongetemde katachtige.

Het tweede model, ‘Original’ genaamd, laat het goud van de schaar schitteren als een bliksemschicht tegen het mat zwarte oppervlak en vertoont het vintage logo ‘original since 1932’.

Ter gelegenheid van het jubileum krijg je bij elke schaar een speciaal bedankje: een glanzend gouden jaguar die als sleutelhanger of tashanger kan dienen.

Geen andere schaar dan de CJ4 Plus, het succesmodel van de Jaguar Silver Line, leende zich beter als jubileummodel. De twee 85th Anniversary-modellen zijn verkrijgbaar van 01/11 tot 15/12/2017 in maat 5,5’’, zolang de voorraad strekt.

http://www.jaguar-solingen.com/nl/home/

Catherine Portevin

Klassieke elegantie in een slanke uitvoering

Klassieke elegantie in een slanke uitvoering

Timeless van Jaguar

Een schaar die doet wat hij belooft. De nieuwe Timeless van Jaguar is een hommage aan de onvergetelijke klassieker onder de scharen. Opvallend eenvoudig slaat de Timeless een brug tussen een klassieke uitstraling en moderne ergonomie.

Het slanke, naar voren spits toelopende snijblad wordt consequent voortgezet in de stelen en wordt perfect afgerond met de fraai gevormde, gesmede vingerhaken. Door de rechte, gereduceerde lijn ontstaat een prettige stand van de vinger, waardoor bij het knippen een prettige en gemakkelijke houding ontstaat. Het ronde oog voor de duim vormt niet alleen qua vorm een contrast, maar begeleidt bovendien heel voorzichtig de knippende vinger.

Al is de consequente offset-ergonomie bij het ontwerp van de schaar niet zichtbaar, hij is des te meer merkbaar bij het knippen. Timeless is puur, is klassiek en toch modern. Hij is tijdloos. Klassiek maar dan in een nieuw jasje.

De scharen beschikken over de snijeigenschappen van de Jaguar scharenklasse White Line: door de hol geslepen en gehoonde bladen blijft de schaar langdurig scherp en heeft uitstekende slice-eigenschappen.

De scharen zijn verkrijgbaar in de maten 5.5’’ en 6’’, de coupeschaar TIMELESS 43 is alleen in maat 6’’ verkrijgbaar.

http://www.jaguar-solingen.com/nl/home/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest