De must van comfort!

De must van comfort!

Jaguar - édition limitée

De Madre washunit van Maletti is het neusje van de zalm betreft comfort en ergonomie voor klant en kapper.

Opdat de wastafel volledig kan versteld worden met elektrische motoren, is het mogelijk om de haren al zittend te wassen.

Dit heeft een enorm voordeel naar ergonomie voor de kapper doordat de rug gespaard blijft.

Zowel de zit als ligpositie in de Madre is super comfortabel.

Speciale kussens met gaatjes masseren via een AIR systeem het schouders, rug en onderlichaam van de klant.

Gedistribueerd door Equipal.

www.equipal.be/nl/

Catherine Portevin

Nieuwe Caruso!

Nieuwe Caruso!

Jaguar - édition limitée

Salon Italy is de low budget collectie van Maletti voor wat betreft kappersmeubilair.
Equipal, verdeler van Maletti, heeft dus ook deze volledige range in de showroom.

De kapstoel Caruso is één van de kapstoelen die onklopbaar is wat betreft prijs / design / kwaliteit.

De vorm is tijdloos en het zitcomfort is heel goed door de ergonomisch gevormde kuip.

Het is niet omdat het low budget is dat daarom de kwaliteit moet inboeten, verre van, dit is een Maletti product!

Als onderstel kan men kiezen uit een aluminium disc konisch onderstel met blokkeerbare pomp of een klassieke vijfster aluminium voet.

Te bekijken en testen…

www.equipal.be/nl/

Catherine Portevin

Wat een klasse!

Wat een klasse!

Salon Ambience

De Quadro-stoel van Salon Ambience wordt gekenmerkt door zachte en hoekige lijnen. De zitting en rugleuning omarmen de klant in een modern en futuristisch design dat niet afdoet aan zijn comfort. De stoel bestaat uit twee aparte delen, afzonderlijk gevuld en gebogen om een elegante vorm te verkrijgen. De Quadro is verkrijgbaar in Sky Colors, in 1 of 2 tinten – zonder extra kosten, evenals in een basisuitvoering.

Horizon is een minimalistische spiegel die indruk maakt. De achtergrondverlichting met leds verleent diepte aan het geheel, en aluminium lijsten maken de verfijnde look compleet. Het brede onderliggende werkvlak en de opbergruimte voor producten in wit laminaat verlenen de spiegel nog meer status. Hij kan ook afzonderlijk worden geleverd, op een grote voetsteun in de stijl van de werkeenheid.

De VIP-balie vormt een elegante oplossing van hoogstaande kwaliteit voor elk soort salon. Het receptiemeubel kan vergaand worden aangepast en alle aspecten zijn uitvoerig uitgewerkt. Indrukwekkende spiegelpanelen bekleden de buitenzijde van de VIP. In het frontpaneel is ledverlichting ingewerkt in een rechthoekig patroon, wat meteen al bij het binnenkomen de aandacht trekt. De witte binnenstructuur biedt voldoende werkruimte en plaats voor een computeruitrusting. Met drie VIP-elementen in verschillende afmetingen kun je elke ontvangstruimte naar wens inrichten, helemaal in de VIP-sfeer!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Subliem!

Subliem!

De wasunit Sublime

Een nieuwe generatie wasbakken treedt aan! De wasunit Sublime biedt het weergaloze comfort en alle functies die je van Salon Ambience mag verwachten. De grenzen van stijl en innovatie worden nog maar eens verlegd.

Dit is de verbetering van een topformule: de stoel en rug van Sublime schuiven niet alleen naar voor om de cliënt comfortabel te laten plaatsnemen, ze zijn ook verstelbaar in de hoogte. Je zit heerlijk relax, Subliem gewoon!

De Sublime is verkrijgbaar met of zonder shiatsumassagefunctie, met of zonder elektrisch gecontroleerde voetsteun en kantelmechanisme, en in een waaier van kleuren – naar keuze uitgevoerd in een of twee tinten, zonder supplement.

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Salon Ambience overtreft zichzelf in 2017!

Salon Ambience overtreft zichzelf in 2017!

Kortstondige metamorfose

De stijlvolle stoel Square onderging een upgrade en kreeg een modieus kruisstiksel op de rug en zijkanten. Dat diagonale concept maakt deze grote klassieker zo mogelijk nog geraffineerder, maar hij behield wel alles wat hem tot een bestseller maakt! Hij heeft een kantelmechanisme en is verkrijgbaar in een uitvoering met één of twee tinten.

De stylingunit Space omvat een grote rechthoekige spiegel met led backlights rond het frame. Hij is voorzien van een elegant werkblad met spiegelend oppervlak en een ingebouwde haardroger- en voetensteun.

De eigentijdse kast Bonn Due, uitgerust met twee grote laden, zorgt voor stijl en functionaliteit op de werkplek. Met een grote keuze aan panelen verleen je er een persoonlijke toets aan. Het receptiemeubel Millennium, met veel ruimte voor een pc en mappen aan de achterzijde, staat er prachtig bij.

De knappe sofa Avalon brengt stijl en raffinement in de wachthoek. De stevig gevulde zitting en rugleuning contrasteren mooi met de slanke, elegante armleuningen.

De geraffineerde Luxury washunits, met hun prachtig bewerkte ronde vormen, zijn synoniem met weergaloos comfort in een opvallende stijl. Luxe krijgt een nieuwe invulling met de schuivende zitting en rugleuning, de elektrisch verstelbare beensteun en het ‘New-Shiatsu’ massagesysteem van de nieuwste generatie.

Wat een prachtige set!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest