Wat een klasse!

Wat een klasse!

Salon Ambience

De Quadro-stoel van Salon Ambience wordt gekenmerkt door zachte en hoekige lijnen. De zitting en rugleuning omarmen de klant in een modern en futuristisch design dat niet afdoet aan zijn comfort. De stoel bestaat uit twee aparte delen, afzonderlijk gevuld en gebogen om een elegante vorm te verkrijgen. De Quadro is verkrijgbaar in Sky Colors, in 1 of 2 tinten – zonder extra kosten, evenals in een basisuitvoering.

Horizon is een minimalistische spiegel die indruk maakt. De achtergrondverlichting met leds verleent diepte aan het geheel, en aluminium lijsten maken de verfijnde look compleet. Het brede onderliggende werkvlak en de opbergruimte voor producten in wit laminaat verlenen de spiegel nog meer status. Hij kan ook afzonderlijk worden geleverd, op een grote voetsteun in de stijl van de werkeenheid.

De VIP-balie vormt een elegante oplossing van hoogstaande kwaliteit voor elk soort salon. Het receptiemeubel kan vergaand worden aangepast en alle aspecten zijn uitvoerig uitgewerkt. Indrukwekkende spiegelpanelen bekleden de buitenzijde van de VIP. In het frontpaneel is ledverlichting ingewerkt in een rechthoekig patroon, wat meteen al bij het binnenkomen de aandacht trekt. De witte binnenstructuur biedt voldoende werkruimte en plaats voor een computeruitrusting. Met drie VIP-elementen in verschillende afmetingen kun je elke ontvangstruimte naar wens inrichten, helemaal in de VIP-sfeer!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Subliem!

Subliem!

De wasunit Sublime

Een nieuwe generatie wasbakken treedt aan! De wasunit Sublime biedt het weergaloze comfort en alle functies die je van Salon Ambience mag verwachten. De grenzen van stijl en innovatie worden nog maar eens verlegd.

Dit is de verbetering van een topformule: de stoel en rug van Sublime schuiven niet alleen naar voor om de cliënt comfortabel te laten plaatsnemen, ze zijn ook verstelbaar in de hoogte. Je zit heerlijk relax, Subliem gewoon!

De Sublime is verkrijgbaar met of zonder shiatsumassagefunctie, met of zonder elektrisch gecontroleerde voetsteun en kantelmechanisme, en in een waaier van kleuren – naar keuze uitgevoerd in een of twee tinten, zonder supplement.

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Salon Ambience overtreft zichzelf in 2017!

Salon Ambience overtreft zichzelf in 2017!

Kortstondige metamorfose

De stijlvolle stoel Square onderging een upgrade en kreeg een modieus kruisstiksel op de rug en zijkanten. Dat diagonale concept maakt deze grote klassieker zo mogelijk nog geraffineerder, maar hij behield wel alles wat hem tot een bestseller maakt! Hij heeft een kantelmechanisme en is verkrijgbaar in een uitvoering met één of twee tinten.

De stylingunit Space omvat een grote rechthoekige spiegel met led backlights rond het frame. Hij is voorzien van een elegant werkblad met spiegelend oppervlak en een ingebouwde haardroger- en voetensteun.

De eigentijdse kast Bonn Due, uitgerust met twee grote laden, zorgt voor stijl en functionaliteit op de werkplek. Met een grote keuze aan panelen verleen je er een persoonlijke toets aan. Het receptiemeubel Millennium, met veel ruimte voor een pc en mappen aan de achterzijde, staat er prachtig bij.

De knappe sofa Avalon brengt stijl en raffinement in de wachthoek. De stevig gevulde zitting en rugleuning contrasteren mooi met de slanke, elegante armleuningen.

De geraffineerde Luxury washunits, met hun prachtig bewerkte ronde vormen, zijn synoniem met weergaloos comfort in een opvallende stijl. Luxe krijgt een nieuwe invulling met de schuivende zitting en rugleuning, de elektrisch verstelbare beensteun en het ‘New-Shiatsu’ massagesysteem van de nieuwste generatie.

Wat een prachtige set!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Majestueuze viering!

Majestueuze viering!

Kortstondige metamorfose

The Barberchair 5’60 van Interlook Design is een herenstoel met een tijdloos design. Deze onnavolgbare kappersstoel heeft een verstelbare rug met gesynchroniseerde voetensteun, en ook de hoofdsteun is in de hoogte verstelbaar. Hij is verkrijgbaar met een witte of zwarte hotmelt coating en getuigt zowel van kwaliteit als een sterke persoonlijkheid. Hij staat prachtig bij de barbier, in het kapsalon, in hotels, schoonheidsinstituten en kuuroorden en, waarom ook niet, in de make-upzone. Op zijn zestigste toont hij zich vrijgevochten maar nog steeds trouw aan het originele concept: stevig, polyvalent, mooi en comfortabel.

In 2016 vierde Pietranera zijn 60ste verjaardag. Al decennialang breidt de producent zijn knowhow uit en wint hij aan belang op de internationale markt met waarden als passie, design, kwaliteit en efficiëntie. Om dat succes te vieren en de toekomstige uitdagingen aan te gaan, brengt Pietranera zijn allereerste kappersstoel opnieuw uit: de 5’60 is een passende kroon op 60 jaar werk. Met originele materialen en een ambachtelijke afwerking is elke 5’60 uniek.

www.pietranera.com/en/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest