Wild Romance

Wild Romance

Wild Romance - Artdeco

Met delicate, natuurlijke kleuren en pasteltinten is de nieuwe collectie Wild Romance van ARTDECO de perfecte start van de lente. Zachte roze en bruine tinten laten romantici openbloeien en wegdromen naar het warme seizoen.

Gecombineerd met sterke bessentonen creëert het een compositie van zachtheid en kracht. Wilde bloemenvelden worden gecombineerd met zuidelijke vintage accenten. De collectie belichaamt de kracht van romantiek met een vrouwelijk, vintage design.

De hightech Art Couture Nail Lacquer geeft een langdurig een stralende glans dankzij de gepatenteerde ingrediënten. Het hoog pigmentgehalte zorgt voor rijke kleuren met een hoge opaciteit. De borstel is gemaakt van hoogwaardige Tynex vezels. De lengte, breedte en ronding ervan garanderen een hoge mate van precisie en feilloos gelakte nagels.

Voedende ingrediënten zoals Aminopeptiden, Panthenol, Vitamine A, C en E en Phycocorail, een vochtinbrengend algenextract, verbeteren daarenboven de nagelstructuur. De Art Couture Nail Lacquer is klinisch getest.

Vier nieuwe zachte kleuren brengen je in een lentestemming: “silent landscape” n°622 geeft de nagels een vleugje roze, “country rose” n°757 een zacht roze. “Earthly mauve” n°778 betovert met een donkere rozenhoutkleur en “peach parfait” n°787 met een krachtig roze met een tikkeltje perzik.

http://artdeco-cosmetics.be/nl/index.asp

Catherine Portevin

Prestigieuze prijzen voor Artdeco

Prestigieuze prijzen voor Artdeco

Artdeco

3-in-1 Make-Up Fixing Spray
Elk jaar reikt Cosmopolitan Magazine awards uit voor de meest innovatieve en creatieve producten uit verschillende categorieën.  Dit jaar heeft de 3-in-1 Make-Up Fixing Spray van ARTDECO de Cosmopolitan Prix de Beauté gewonnen, één van de meest begeerde “Beauty Oscars” uit de industrie.

Most Wanted Eyeshadow Palette
Het magazine Glamour bekroont elk jaar de 17 beste schoonheidsproducten uit de luxe- en basiscategorie. De lezers van Glamour hebben voor het dertiende jaar hun beauty favorieten gekozen: de beste producten voor huid, haar, make-up en parfum.

Binnen de basiscateogrie heeft de Most Wanted Eyeshadow Palette van ARTDECO de Glammy Award 2017 gewonnen, één van de meest populaire beauty awards in Duitsland.

Brow Duo Powder & Liner
De Brow Duo Powder & Liner is bekroond met de JOY Trend Award 2017!  JOY ontving meer dan 300 award inzendingen waarvan de jury de topproducten selecteerde in 3 categorieën: beauty, mode en lifestyle. Vervolgens werden de consumenten uitgenodigd om online op hun favoriete beauty product te stemmen.

http://artdeco-cosmetics.be/nl/index.asp

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Dompel je nagels eens in wat poeder

Dompel je nagels eens in wat poeder

ASAP Nails

ASAP Nails stelt met trots zijn Gelish system DIP voor. Het snelle systeem maakt het gebruik van UV- of ledlicht overbodig. De techniek op basis van lijm en poeders is fijn, duurzaam, geurloos en volledig afweekbaar. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je het om het even waar kunt toepassen (salon).

Gelish Dip is harder dan de gelstructuur van Gelish en evenaart de hardheid van acryl. Je kunt er de natuurlijke nagel mee verstevigen of er een korte verlenging met tips mee maken – erg geraffineerd. Daarbij heb je de keuze tussen een natuurlijke look, een ‘French’ of een kleurtje. Gelish Dip heeft een palet van 120 kleuren die overeenstemmen met de kleuren van Gelish en Morgan Taylor, naast vijf tinten French.

Het acrylsysteem is werkelijk uniek en indrukwekkend. De geprepareerde en voorgekleefde nagel wordt gewoon in het poeder gedompeld – volledig voor een dekkende kleur of gericht voor een French manicure. Dit filmpje maakt het allemaal duidelijk: https://www.youtube.com/watch?v=gqoEjplF_Nc

www.asap-nails.bewww.asap-nails.be

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Goed gevormde, stevige wenkbrauwen

Goed gevormde, stevige wenkbrauwen

Divaderme

Divaderme Brow FXII Terra is gemaakt van natuurlijk Italiaans kleipoeder volgens aloude formules en technieken die hun nut bewezen hebben, zowel voor droge als natte toepassingen. Deze gladde minerale klei is van nature sterk gepigmenteerd; hij laat zich vlot mengen en aanbrengen om de illusie van volle, volmaakt gevormde wenkbrauwen te creëren, ook overdag. De natuurlijke kleur houdt heel lang en dekt grijze en lichte wenkbrauwen volledig.

De minerale natuurklei uit Italië is verrijkt met zuivere zeemineralen en een fijne mix van kruiden en andere kostbare ingrediënten die het volume een boost geven. Je kunt hem droog gebruiken om fijn af te werken of nat om haarfijne accenten te leggen. Het zachte poeder is veilig voor gevoelige ogen en bestaat in drie kleuren: Asblond, Cappuccino en Espresso.

Praktische tips
Voor een droge toepassing: aanbrengen en perfecte wenkbrauwen tekenen met behulp van fijne lijntjes; vervolgens uitwrijven. Deze subtiele afwerking oogt heel natuurlijk.
Voor een natte toepassing: dompel de applicator in water en trek gladde, gelijkvormige lijnen. Let op de details.
Opgelet: laat de vochtige applicator drogen voordat je hem weer in het flesje stopt.

www.divaderme.be

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Het geheim van lange, volle wimpers …

Het geheim van lange, volle wimpers …

mascara

Fiber Wings II Mascara van Divaderme is een mascara die natuurlijke vezels van de argannoot bevat. In één beweging hechten zich zo’n honderd minuscule vezeltjes aan de wimpers. Het resultaat is verbluffend: de wimpers zijn langer, steviger en mooier dan ooit.

Fiber Wings II Mascara verlengt de wimpers en werkt ze mooi af, met een sensuele glamourlook als resultaat. Het product voedt, versterkt en hydrateert de wimpers bovendien, waardoor ze ook op termijn mooi blijven. In combinatie met de Lash Extender wordt de oogopslag helemaal innemend.

Lash Extender II, verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten, verleent de wimpers volume en lengte. Deze vezels zijn eveneens afkomstig van de argannoot. Breng eerst een laagje Fiber Wings Mascara aan en daarna een laagje Lash Extender II. Een extra laagje Fiber Wings Mascara maakt het helemaal af. Het resultaat is verbluffend!

Lash Extender II is gemaakt om de wimpers te verstevigen en gezond te houden. Zo zien ze er fantastisch uit zonder lijm en valse wimpers. Het is de enige wimperverzorging, verrijkt met natuurlijke vochtinbrengers en plantenextracten, die de wimpers verstevigt en ervoor zorgt dat ze 4 à 6 weken lang voller blijven.

www.divaderme.be

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest