Wild Romance

Wild Romance - Artdeco

Met delicate, natuurlijke kleuren en pasteltinten is de nieuwe collectie Wild Romance van ARTDECO de perfecte start van de lente. Zachte roze en bruine tinten laten romantici openbloeien en wegdromen naar het warme seizoen.

Gecombineerd met sterke bessentonen creëert het een compositie van zachtheid en kracht. Wilde bloemenvelden worden gecombineerd met zuidelijke vintage accenten. De collectie belichaamt de kracht van romantiek met een vrouwelijk, vintage design.

De hightech Art Couture Nail Lacquer geeft een langdurig een stralende glans dankzij de gepatenteerde ingrediënten. Het hoog pigmentgehalte zorgt voor rijke kleuren met een hoge opaciteit. De borstel is gemaakt van hoogwaardige Tynex vezels. De lengte, breedte en ronding ervan garanderen een hoge mate van precisie en feilloos gelakte nagels.

Voedende ingrediënten zoals Aminopeptiden, Panthenol, Vitamine A, C en E en Phycocorail, een vochtinbrengend algenextract, verbeteren daarenboven de nagelstructuur. De Art Couture Nail Lacquer is klinisch getest.

Vier nieuwe zachte kleuren brengen je in een lentestemming: “silent landscape” n°622 geeft de nagels een vleugje roze, “country rose” n°757 een zacht roze. “Earthly mauve” n°778 betovert met een donkere rozenhoutkleur en “peach parfait” n°787 met een krachtig roze met een tikkeltje perzik.

http://artdeco-cosmetics.be/nl/index.asp

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest