Wat een klasse!

Salon Ambience

De Quadro-stoel van Salon Ambience wordt gekenmerkt door zachte en hoekige lijnen. De zitting en rugleuning omarmen de klant in een modern en futuristisch design dat niet afdoet aan zijn comfort. De stoel bestaat uit twee aparte delen, afzonderlijk gevuld en gebogen om een elegante vorm te verkrijgen. De Quadro is verkrijgbaar in Sky Colors, in 1 of 2 tinten – zonder extra kosten, evenals in een basisuitvoering.

Horizon is een minimalistische spiegel die indruk maakt. De achtergrondverlichting met leds verleent diepte aan het geheel, en aluminium lijsten maken de verfijnde look compleet. Het brede onderliggende werkvlak en de opbergruimte voor producten in wit laminaat verlenen de spiegel nog meer status. Hij kan ook afzonderlijk worden geleverd, op een grote voetsteun in de stijl van de werkeenheid.

De VIP-balie vormt een elegante oplossing van hoogstaande kwaliteit voor elk soort salon. Het receptiemeubel kan vergaand worden aangepast en alle aspecten zijn uitvoerig uitgewerkt. Indrukwekkende spiegelpanelen bekleden de buitenzijde van de VIP. In het frontpaneel is ledverlichting ingewerkt in een rechthoekig patroon, wat meteen al bij het binnenkomen de aandacht trekt. De witte binnenstructuur biedt voldoende werkruimte en plaats voor een computeruitrusting. Met drie VIP-elementen in verschillende afmetingen kun je elke ontvangstruimte naar wens inrichten, helemaal in de VIP-sfeer!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest