Unieke samenwerking …

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel gaf Vanessa Bruno carte blanche om 24 nieuwe Inoa-kleurnuances te selecteren – zacht en trendy tegelijk, dromerig maar geschikt voor de stad … Het was de eerste keer dat het merk samenwerkte met de op en top Parijse modeontwerpster voor twee ronduit trendy collecties die onder de noemer casual chic vallen.

Samen met meester-colorist Frédéric Mennetrier, International Hair Artist bij L’Oréal Professionnel, was Vanessa Bruno 100% betrokken bij het creatieve proces. Een boeiend kleurenpalet is het resultaat, precies zoals zij het graag heeft!

Op de vraag wat haar zoal heeft geïnspireerd en wat haar keuzes heeft bepaald voor de lente/zomercollectie van Inoa, luidt het antwoord: ‘Natuurlijke kleuren zijn een belangrijke inspiratiebron, zoals subtiele tinten die doen denken aan zand, aarde of kastanjes recht uit het bos! Mijn enige doel was natuurlijke kleuren te creëren. Daarom selecteerde ik twaalf tinten blond en koper, afgestemd op verschillende huidskleuren. Voor mij gaan haarkleuren en mode altijd samen! Ze bepalen welke kledingstukken en make-up je kiest.”

Over Hailey Baldwin, het nieuwe internationale gezicht van L’Oréal Professionnel, zegt ze nog: “De twee gekozen tinten zijn zacht en subtiel. Ze zijn trouwens geïnspireerd door de natuur: zand, aarde, bossen, … Ik wou niets flashy, integendeel! Ik ging op zoek naar naturelle kleuren die de natuurlijke schoonheid van Hailey en haar sterke persoonlijkheid kracht zouden bijzetten.”

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest