Trend & Fashion Days in Düsseldorf …

Düsseldorf

Op 1 en 2 april 2017 ontmoeten de professionals van de kapperswereld elkaar op Top Hair International Trend & Fashion Days Düsseldorf, hun toonaangevende vakbeurs. Het concept trekt elk jaar meer dan 30.000 kappers aan, die er naast een gevarieerd topaanbod ook de laatste ontwikkelingen ontdekken.

Top Hair biedt een volledig overzicht van het marktaanbod voor kappers: inrichting, professionele producten en services. Het onderscheid tussen rechtstreekse verkoop en verkoop op bestelling maakt net zo goed deel uit van het succesconcept van Düsseldorf als de stijlvolle aankleding van de hallen. Zo’n 400 exposanten staan garant voor een optimaal overzicht, en wereldsterren stellen er de nieuwste trends en technieken voor tijdens exclusieve, wervelende shows met doordachte choreografieën.

Specialisten delen hun vakmanschap en geven tips voor dagelijks gebruik op vier podia en tijdens snitworkshops. Een zakelijk congres maakt het programma compleet: gerenommeerde sprekers op het gebied van marketing, communicatiemanagement enz. delen er hun visie en prognoses met het publiek.

De organisatoren wisten diverse reis- en verblijfpakketten te regelen, en een permanente badge verleent de bezoeker toegang tot zowel de eigenlijke beurs als de shows, workshops en conferenties.

Informatie: 0211 4560-7615 of www.top-hair-international.com

Catherine Portevin

Düsseldorf
Düsseldorf

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest