Tondeo barber styles 2016/17

De wedstrijd voor barbiers op de beurs Haare 2016 in Nürnberg bewees het eens te meer: De barbier is in 2016/2017 nog steeds een grote trend!

TONDEO, partner van de kappers op het gebied van kwalitatief hoogwaardig gereedschap, brengt onder het motto TONDEO BARBER STYLES deze trend door middel van 2 aansprekende video’s nog eens extra onder de aandacht. De beide video’s werden in samenwerking met Pascal Jahn van de „Frankenberger Barber & Social Club“ in Aken en de Darmstädter Agentur Bauer & Guse geproduceerd.

Zowel de eerste video onder de titel BARBER STYLE „CASUAL CUT“, die in april is verschenen, als deel 2: WILD CUT STYLE van augustus mochten zich op een grote belangstelling verheugen.

In het 3e deel van de BUSINESS CUT STYLE draagt de man weer een keurig nette en geaccentueerde baard. Daarbij wordt veel aandacht geschonken aan de overgang van de baard naar de bakkebaarden, die door de kapper exact op elkaar afgestemd en met nauwkeurige contouren worden geschoren.

In de video wordt door Pascal Jahn op een aanschouwelijke manier weergegeven, hoe de baard met de nieuwe C-Line Design-schaar SLICY in model wordt gebracht, waarna de contouren met het mes TM worden bewerkt.
Als aanwijzing voor de kapper wordt er weergegeven, hoe met de S-Line SUPRA TEXTURA efficiënt en met structuur overgangen bij het knippen van kort haar kunnen worden aangebracht.

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest