Thuis, net als in het salon …

Kérastase - Fusio-Dose HomeLab
Kérastase - Fusio-Dose HomeLab

Exclusieve haarverzorgingen op maat beginnen in het kapsalon … en worden thuis voortgezet. Kérastase introduceert Fusio-Dose HomeLab: alle ervaring van het Fusio-Dose Ritueel in een gloednieuwe kit om mee naar huis te nemen.

Vanaf hun eerste Fusio-Dose Ritueel zijn alle vrouwen overtuigd: hun haar ondergaat immers onmiddellijk een transformatie en blaakt van gezondheid.

Net zoals bij uw diagnose in het salon voert u een complete haaranalyse uit om hun specifieke behoeften en wensen te bepalen. Pas na die analyse stelt u een Fusio-Dose samen door een van de vier verzorgingsconcentraten en een van de vijf boosters met een specifiek werkzaam bestanddeel te selecteren. Zo verkrijgt u een perfecte dosering op maat, een recept met onmiddellijk effect: een prachtige haardos voor elke vrouw, waar zij zich ook bevindt.

Sinds 2011 verlegt Fusio-Dose de grenzen van de ultrapersoonlijke aanpak met het meest luxueuze en geavanceerde ritueel voor in het salon. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, vers gemixt door de kapper, om in te spelen op een specifieke behoefte.

  • 4 Fusio-Dose concentraten werken doelgericht in op de primaire haarbehoeften: glans, voeding, kracht en textuur.
  • 5 boosters voldoen aan de verwachtingen: glans, dichtheid, voeding, herstel en discipline.
  • 20 combinaties zijn mogelijk voor een onmiddellijke transformatie van de haarvezel, met een ongezien en duurzaam effect.

www.kerastase.be/nl-be/home

À VOIR AUSSI

Pin It on Pinterest