The Hair Project

The Hair Project

Het vakevent voor kappers in de Benelux

Op 12 & 13 maart staan vakmanschap, hair fashion & fun voor de professionele kappers centraal tijdens THE HAIR PROJECT. Het event is de vernieuwde opzet van de vroegere HAIRSTYLE vakbeurs en zal voor de 2de keer plaatsvinden in Kortrijk Xpo. Op een laagdrempelige manier komen de bezoekers er alles te weten over grote en kleine (haar)merken, nieuwe producten en de laatste trends. Diverse merken staan met topkappers op het show- & workshop programma om de laatste kapseltrends te presenteren. Een bezoek aan The Hair Project is een must voor iedere kapper die professioneel met zijn vak bezig is! Het levert gegarandeerd een ‘boost’ aan inspiratie op en is een unieke gelegenheid om te netwerken met collega-kappers uit de Benelux.

Aanbod op maat van de professionele kapper
The Hair Project legt de focus volledig op het kappersvakmanschap, kwaliteit, educatie en nieuwe producten & trends ontdekken. Het merkenaanbod is dit jaar ruimer en heel divers. De leveranciers zullen zich allemaal volgens eenzelfde concept, in een uniforme Brand Box of in the Warehouse, presenteren. Een greep uit het aanbod: L’Oréal Professionnel, Matrix, System Professional, Wella, Sebastian, Balmain, L’Anza, Pro Duo, Kemon, Paul Mitchell, Moroccanoil, Scandinavian Hair Care & Color, Olaplex, Absolution, Sinelco, Pac, Interlook Design, Equipal, JJ Maes, Bes, Renbow, Great Lengths, Curve-O, Rubec, enz. Een overzicht van de deelnemende bedrijven is op de website terug te vinden.

Merken pakken uit met topshows
Het programma op the Runway, een gigantische catwalk waar doorlopend shows worden gegeven, belooft geweldig te worden. L’Oréal Professionnel presenteert Bertram K, een topkapper en L’Oréal Professionnel ambassadeur uit Oostenrijk, met de show ‘timeless twisted cuts’. Daarnaast presenteert het merk ook tweemaal hun laatste trendcollectie “Haircolor is the new make-up’. Deze show wordt gepresenteerd door de Belgische ambassadeurs van het merk: Thierry Huys, Edwin Brabants, Michael Del Bianco & Fabrizio Castellano. Wella & Sebastian brengen 2 teams : Robby Osselaer van Bobhead met ‘Registered’ & het artistieke team van Jean-Claude Biguine. Pro Duo zal het podium Belgo-Italiaans kleuren met twee heel variërende shows: de Belgische topkapper William de Ridder presenteert zijn collectie ‘Aquarelle’ voor Paul Mitchell en de Italiaanse topkapper Mauro Galzignato, Kemon’s Artistic Director, brengt ‘the ‘Italian Touch 21’. Het merk Moroccanoil, dat in België aan een sterke opmars bezig is, zal in Kortrijk ook voor het eerst op het hoofdpodium te zien zijn. Al deze kappers zullen ook hun know-how delen in the Hubs: deze workshops leggen de focus op de ‘vaktechnische vertaling’ van de trendcollecties op the Runway. Het volledige programma vindt u online terug op www.thehairproject.eu.

Tickets nu online te koop
Tickets kan je via www.thehairproject.eu kopen. Een online dagticket kost € 25,- en aan de deur kost een dagticket € 30,-.

CONTACT
THE HAIR PROJECT – KORTRIJK XPO
Annick Pycarelle – annickpycarelle@kortrijkxpo.com – T. +32 56 24 11 11
Volg The Hair Project op Facebook en/of Twitter, zo blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes over het evenement.

PROGRAMMA SHOWS:
ZONDAG 12 MAART 2017

11:00
BOBHEAD FOR WELLA & SEBASTIAN
Collection

12:00
ANGELO FRACCICA FOR MOROCCANOIL
Inspired by the New York Collection – braids, knotwork, fashion & glamour

13:00
EQUIPE ARTISTIQUE BIGUINE STUDIO
Collection printemps/été 2017 #BiguineParis

14:00
MAURO GALZIGNATO FOR KEMON BY PRO DUO
The Italian Touch 21

15:00
BERTRAM K FOR l’OREAL PROFESSIONNEL
Twisted Timeless Cuts

16:00
« HAIRCOLOR IS THE NEW MAKE-UP » BY L’OREAL PROFESSIONNEL
Presented by the L’Oréal Ambassadors Michaël Del Bianco, Edwin Brabants, Thierry Huys & Fabrizio Castellano

MAANDAG 13 MAART 2017
11:00
BOBHEAD FOR WELLA & SEBASTIAN
Collection

12:30
ANGELO FRACCICA FOR MOROCCANOIL
Inspired by the New York Collection – – braids, knotwork, fashion & glamour

13:30
WILLIAM DE RIDDER FOR PAUL MITCHELL & PRO DUO
Aquarelle

14:30
« HAIRCOLOR IS THE NEW MAKE-UP » BY L’OREAL PROFESSIONNEL
Presented by the L’Oréal Ambassadors Michaël Del Bianco, Edwin Brabants, Thierry Huys & Fabrizio Castellano

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest