Super Mario Bros …

Shu Uemura - Super Mario Bros

shu uemura sluit 2017 af met een leuk pixelfeestje. Er is sprake van een exclusieve samenwerking met het populaire videospel Super Mario Bros. Met drie producten in beperkte oplage zijn de dagen van weerbarstig haar geteld en wordt de glans verhoogd tot een ongekend niveau.

Stap 1: zuiveren -> cleansing oil shampoo
De legendarisch zachte glansshampoo is uitgedost voor het spel in een prachtige Super Mario Bros-flacon. Het blijft wel de originele formule! De eerste ooit op basis van olie om onzuiverheden diepgaand en in alle zachtheid te elimineren met respect voor het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid.

Gentiaanextract en natuurlijke fermenten, geïnspireerd door de rijkelijk gemineraliseerde Japanse geiserbaden – onsen, zuiveren en voeden het haar terwijl ze lichaam en geest ontspannen. Zij maken alle haartypes luchtig, inclusief gekleurd haar.

Stap 2: voeden en beschermen -> essence absolue oil
Deze beschermende olie is de absolute bestseller van shu uemura. Hij is verrijkt met cameliaolie en voedt het haar intens, zonder spoelen. Daarnaast biedt hij bescherming tegen pluis en uv-licht. Dagelijks te gebruiken op droog, gekleurd of beschadigd haar voor extra glans, soepelheid en een luchtige finish.

Stap 3: in model brengen en fixeren -> master wax
Mario wil zich maar wat graag meten met deze kneedbare stylingwax voor dik of onhandelbaar haar. De flexibele textuur temt het haar en brengt het in model zonder het een kartonnen look te geven. Het enige wat je ziet is een natuurlijk glanzende afwerking.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest