Style My Hair, nu in 3D!

L’Oréal Professionel is het eerste professionele haarverzorgingsmerk dat de innovatieve realtime 3D-haarkleurtest zowel als dienst in zijn salons als via zijn Style My Hair-app aanbiedt. De make-overtechnologie op basis van augmented reality (AR) kwam er in samenwerking met Modiface, een toonaangevende onderneming uit Toronto op het vlak van AR-toepassingen voor de schoonheidssector.

Dit is een mijlpaal voor het merk dat onafgebroken op zoek is naar de ultieme en meest innovatieve ervaring voor zijn consumenten. Die krijgen op deze manier toegang tot een verbazingwekkende verzameling inspirerende en trendy looks, en een gemoderniseerde retailervaring in de kapsalons.

De make-overtest op basis van augmented reality brengt een echte revolutie teweeg in de professionele schoonheidssector. Deze dienst maakt het heel wat makkelijker om een diagnose te stellen en een diepgaand gesprek op gang te brengen tussen kappers en consumenten. Deze laatsten voelen zich veel meer op hun gemak wanneer ze eenmaal besloten hebben om zich aan een haarkleuring te wagen.

In 2018 pakt de Style My Hair-app uit met een baanbrekend 100% serviceplatform dat nieuwe belangrijke functies aanbiedt: digitale kleurlokken voor een haarkleurdiagnose van de nieuwe generatie, chatbot dat nog een stapje verder gaat op het vlak van artificiële intelligentie en online boeking om de business van de kappers te optimaliseren.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest