Salon Ambience overtreft zichzelf in 2017!

Kortstondige metamorfose

De stijlvolle stoel Square onderging een upgrade en kreeg een modieus kruisstiksel op de rug en zijkanten. Dat diagonale concept maakt deze grote klassieker zo mogelijk nog geraffineerder, maar hij behield wel alles wat hem tot een bestseller maakt! Hij heeft een kantelmechanisme en is verkrijgbaar in een uitvoering met één of twee tinten.

De stylingunit Space omvat een grote rechthoekige spiegel met led backlights rond het frame. Hij is voorzien van een elegant werkblad met spiegelend oppervlak en een ingebouwde haardroger- en voetensteun.

De eigentijdse kast Bonn Due, uitgerust met twee grote laden, zorgt voor stijl en functionaliteit op de werkplek. Met een grote keuze aan panelen verleen je er een persoonlijke toets aan. Het receptiemeubel Millennium, met veel ruimte voor een pc en mappen aan de achterzijde, staat er prachtig bij.

De knappe sofa Avalon brengt stijl en raffinement in de wachthoek. De stevig gevulde zitting en rugleuning contrasteren mooi met de slanke, elegante armleuningen.

De geraffineerde Luxury washunits, met hun prachtig bewerkte ronde vormen, zijn synoniem met weergaloos comfort in een opvallende stijl. Luxe krijgt een nieuwe invulling met de schuivende zitting en rugleuning, de elektrisch verstelbare beensteun en het ‘New-Shiatsu’ massagesysteem van de nieuwste generatie.

Wat een prachtige set!

www.salonambience.com/nl/home/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest