S.O.S. broos haar

PHYTODESS Shampooing

Herhaaldelijk gladstrijken, heftig borstelen, overmatig gebruik van stylingapparaten, … Haar dat broos en overbelast is door het toepassen van een arsenaal aan technieken smeekt om een zachte, hydraterende aanpak die het weer glad en soepel kan maken.

Phytodess – gebaseerd op de knowhow van de natuur (fyto) en de professionele aanpak van Dessange (dess) – lanceert een gloednieuwe Shampoo met calendula om de natuurlijke schoonheid van het haar te vrijwaren.

De kern van de zachte reinigingsbasis van Phytodess bevat een selectie doelgerichte werkstoffen:

  • Panthenol hydrateert de haarvezel en houdt zijn vochtgehalte ook op peil; verleent een mooie glans aan dof en beschadigd haar.
  • Een synergie van conditioners om het stylen te vergemakkelijken.
  • Fosfolipiden, verkregen uit soja, als aanvulling bij de conditioners om een beschermende film op het haar te leggen en het glad en soepel te maken.
  • Een ester van plantaardige oorsprong die het haar versterkt en het – als bonus – zijig en zacht maakt.
  • Calendula-extract, het topingrediënt van deze shampoo, van nature rijk aan flavonoïden en carotenoïden.
  • Een biomimetisch ceramide om de haarvezel te beschermen en te versterken.

De nieuwe Shampoo met calendula, geformuleerd zonder gesulfateerde oppervlakte-actieve stoffen, zonder toevoeging van zout en met overwegend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hydrateert en beschermt haar dat broos is geworden door veelvuldig stylen en gladstrijken en maakt het weer glad en soepel.

http://phytodess.com/en/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest