Real, Authentic, Wholesome = R.A.W.

biolage rawstyling

Biolage R.A.W., het volmaakte evenwicht tussen natuur, gezondheid, schoonheid en efficiëntie, is een lijn haarverzorgings- en stylingproducten van natuurlijke oorsprong die knappe prestaties neerzetten, zonder toegevingen.

Biolage R.A.W. Styling is, zoals de naam al zegt,de nieuwe lijn stylingproducten.

Recover – Frizz Control Styling Spray
Bevat lavendelolie om kroes onder controle te houden en het haar van nature te doen glanzen. De lichte spray beschermt het haar. Aanbrengen op droog of vochtig haar, enkel om wat bij te werken

Nourish – Smoothing Styling Milk
De haver- en honingextracten hydrateren het haar en strijken het glad. Resultaat: het haar voelt zacht aan maar blijft wel beweeglijk. De melk temt rebelse lokken en verbetert de textuur.

Nourish – Curl Defining Styling Butter
Cacaoboter voorkomt kroes, houdt het haar in bedwang en maakt het zacht. Het product vormt en definieert natuurlijke krullen.

Uplift – Bodyfying Styling Jelly
Citroen verleent op een natuurlijke manier body aan dik haar. De gelcrème laat zich makkelijk uitspreiden en zorgt voor langdurig volume met een natuurlijke glans. Het haar voelt zacht maar stevig aan.

Uplift – Texturizing Styling Spray
Groene thee verleent body en verbetert de textuur van het haar. De spray creëert golven – voor een door de wind bewerkte beach look.

Al deze producten zijn 95% natuurlijk, 85% biologisch afbreekbaar en verpakt in 98% gerecycled plastic. Zij bevatten geen sulfaten, siliconen, parabenen of synthetische kleurstoffen.

www.matrix.com/biolage

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest