Ongeziene kleurtransformaties

Schwarzkopf Professional - Strong Bonds 2.0.

Schwarzkopf Professional gaat er prat op het succes van Strong Bonds te verlengen met een nieuwe generatie versterkende kleuringen van topkwaliteit: Strong Bonds 2.0.

Goed beseffend dat de klanten in het kapsalon steeds beter op de hoogte zijn van kleurtrends reikt Schwarzkopf Professional de kapper superieure kleurtransformaties aan.

Dankzij de integratie van versterkende bondingtechnologie in alle ontkleurende en oplichtende Igora-producten is het voortaan veel makkelijker voor kappers om hun klanten de looks aan te meten die zij op de sociale netwerken gezien hebben, zonder de haarkwaliteit in gevaar te brengen.

Igora Vario Blond: optimale ontkleuring en ultieme blondering met versterkende bonding van Igora.

Het holistische ontkleuringsaanbod is nu beter dan ooit dankzij de ingebouwde versterkende bondingtechnologie: tot 8 tinten oplichten, met een minimaal risico op haarbreuk, voor eindeloze transformaties met blond.

Igora Royal Fashion Lights: optimale trendy kleuringen met versterkende bonding van Igora.
De kleurcrème voor highlights en glans in één stap steunt voortaan op de Fibre Bond Technology – voor trendy kleuren met een minimaal risico op haarbreuk. De lijn bevat bovendien 3 nieuwe tinten:

L-22 Cendré Extra, L-33 Mat Extra en L-49 Beige Violet.

www.schwarzkopf-professional.be/skp/be/nl/home.html

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest