New Hybrid Finishers !

genderless grooming kms

Geïnspireerd door de opkomende trend van genderneutrale schoonheid en straatstijlen uit de wereldwijde hotspot Londen presenteert KMS zijn nieuwste collectie: Genderless Grooming. In de straten van Londen, met hun historie van androgyne looks en culturele diversiteit is deze verschuiving in maatschappelijk denken duidelijk zichtbaar.

KMS heeft het omarmen van de individualiteit en het negeren van traditionele stylingregels vertaald in drie nieuwe, innovatieve producten: de nieuwe Hybrid Finshers. Dit zijn groomingproducten met een twist: elk van hen heeft een onverwacht hybride voordeel. Probeer ze op kort, lang, krullend of glad haar – perfect voor elke gender.

Hybrid Claywax is de eerste klei van KMS die matterend, droog gevoel combineert met een samenstelling die je kunt vormen. Zijn matte, droge finish herinnert aan een klei, maar je kunt het vormen als een wax – voor lang houdbare, sterke versteviging met extra body en volheid.
De nieuwe Hairstay Molding Pomade is de eerste omvormbare pomade van KMS, die de regels van een verzorgde stijl negeert. Er zijn geen grenzen – van sleeklooks met een glanzende, wetlook finish tot soepele, casual streetstyles met maximale flexibiliteit en sterke versteviging.

Hairstay Hard Wax maakt een einde aan de klassieke wax clichés. Dankzij zijn souplesse creëer je eenvoudig getextureerde looks, die je de hele dag opnieuw kunt definiëren. Zijn droge samenstelling zorgt voor een natuurlijke finish, zonder het gevoel van vet haar, zoals bij een klassieke wax.

https://www.kmshair.com/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest